Hanne Sørvaag ville kaste noe på folk som fant kjærligheten

Den norske sangstjernen har ikke alltid satt pris på singeltilværelsen.

VAR SJALU: «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag har aldri angret på at hun satset på artistkarrieren, men innrømmer at hun syntes det var vanskelig å se de rundt seg få etablerte familieliv.  Foto: Espen Solli
VAR SJALU: «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag har aldri angret på at hun satset på artistkarrieren, men innrømmer at hun syntes det var vanskelig å se de rundt seg få etablerte familieliv. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I en årrekke har Hanne Sørvaag (35) hatt mange jern i ilden i musikk- og underholdningsbransjen, men i privatlivet har det vært roligere tider.

Den profilerte «The Voice»-mentoren har lenge vært singel, og på «The Voice»-premierefesten i mars fortalte hun til Seoghør.no at hun er tilfreds med sivilstatusen sin. Slik har det imidlertid ikke alltid vært.

I et nytt innleggbloggen sin, avslører den flotte sangeren at hun tidligere har vært misunnelig på folk som har funnet kjærligheten.

«Så kom en fase der jeg fikk streve med en intens lyst [til] å kaste noe på folk som bare traff noen og giftet seg med dem med den største letthet», skriver Sørvaag åpenhjertig i blogginnlegget.

Saken fortsetter under bildet.

GODE KOLLEGER: Hanne Sørvaag er igjen aktuell som mentor i «The Voice», sammen med Espen Lind, Sondre Lerche og Yosef Wolde-Mariam.
GODE KOLLEGER: Hanne Sørvaag er igjen aktuell som mentor i «The Voice», sammen med Espen Lind, Sondre Lerche og Yosef Wolde-Mariam. Vis mer

Overfor Seoghør.no utdyper 35-åringen hva hun legger i tilbøyeligheten til å ville «kaste noe på» venner og kjente som tilsynelatende har det enkelt på kjærlighetsfronten.

- Ja, det er jo misunnelsen som kommer når noen får det man selv ønsker seg. Men gjemt under misunnelsen finner man beundringen, som Kathrine Aspaas (skribent og kommentator, journ.anm.) sier så fint, påpeker Sørvaag.

Har gitt opp dating

Nå har hun heldigvis klart å legge slike vonde følelser bak seg, understreker «Say Hello to Goodbye»-sangeren overfor Seoghør.no.

- I dag kan jeg med hånden på hjertet si at jeg unner alle venner og bekjente å finne kjærligheten og være lykkelige, forteller den tidligere «Skal vi danse»-vinneren humørfylt.

Saken fortsetter under bildet.

MGP-SUKSESS: I 2011 sang Hanne seg til finalen i Melodi Grand Prix. Her stråler hun på generalprøven før finalen i Oslo Spektrum. Året før skrev hun Didrik Solli-Tangens vinnerlåt, «My Heart is Yours», sammen med Fredrik Kempe. Foto: NTB scanpix
MGP-SUKSESS: I 2011 sang Hanne seg til finalen i Melodi Grand Prix. Her stråler hun på generalprøven før finalen i Oslo Spektrum. Året før skrev hun Didrik Solli-Tangens vinnerlåt, «My Heart is Yours», sammen med Fredrik Kempe. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ved juletider i 2013 sa Hanne Sørvaag til Dagbladet at hun håpet å finne kjærligheten i 2014. Halvannet år senere har hun fortsatt til gode å sveve på den store forelskelsens rosa skyer.

Nå avslører sangstjernen på bloggen sin at hun har gitt opp dating. Dét er ingen krise, påpeker hun humoristisk.

- Jeg dater ikke nå, nei. Jeg har gjort det jeg kan. Dukker han opp, så er det fint. Gjør han ikke det, er det også fint. Jeg har et meningsfylt liv, forteller Hanne Sørvaag til Seoghør.no via en tekstmelding.

LES OGSÅ: - Hva gjør de her, egentlig?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer