Hanne Sørvaag tar oppgjør med stalkere og «gale» ekser

- Nå får det være nok, avslører sangeren.

RØMMER: Hanne Sørvaag rømmer nå til USA, og vet ikke når hun kommer tilbake.  Foto: Andreas Fadum
RØMMER: Hanne Sørvaag rømmer nå til USA, og vet ikke når hun kommer tilbake. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Artist Hanne Sørvaag (36) er for tiden aktuell med albumet «Featuring», hvor hun har med kjente artister som Wenche Myhre, Unni Wilhelmsen, Knut Reiersrud, Amund Maarud og Peter Howarth.

Men den blide sangeren har, på tross av dette, fått nok av Norge. På bloggen sin, skriver 36-åringen at hun rømmer til USA.

- Start spreading the news. I’m leaving today. Og det er ikke sikkert jeg kommer tilbake. Jeg liker å tenke at jeg skal gifte meg med en amerikansk rockegitarist, og bare bli værende, skriver den single artisten.

Og tydeligvis er det en blanding av turbulens både på privaten og i arbeidslivet.

Saken fortsetter nedenfor.

DOMMER: Hanne Sørvaag har vært mye å se på TV de siste årene. Her som dommer i The Voice.
DOMMER: Hanne Sørvaag har vært mye å se på TV de siste årene. Her som dommer i The Voice. Vis mer

- Nå får det være nok med stalkere og galne ekser og lurendreiersamarbeidspartnere. Jeg vet jo ikke om det er bedre på andre siden, men jeg tør vedde på at det er grønnere enn det har vært her de siste par årene, og jeg gambler ikke på mye, skriver hun.

- Jeg syns ikke noe om at det som er kjipt skal få så mye plass, for jeg har mye å være takknemlig for i livet mitt, og det er jeg.

- Brukt mye penger på terapi

I fjor flyttet Sørvaag inn i drømmeleiligheten ved Pilestredet Park i Oslo. Leiligheten inneholder blant annet to soverom og har en fantastisk balkong.

Den flotte loftsleiligheten er 152 kvadratmeter og hun betalte hele 5,9 millioner kroner for den.

FLOTT: Hanne Sørvaag er nå klar for å ta Amerika med storm.
FLOTT: Hanne Sørvaag er nå klar for å ta Amerika med storm. Vis mer

Likevel vil hun vekk fra negative omgivelser nå.

- Men det er nå litt sånn. Når du får deg en trøkk, så sitter det gjerne litt mer i enn når ting bare ruller på. Det blir likssom altoppslukende å ha med galne folk å gjøre, og noen ganger tror jeg at det har gått helt rundt for alle mann. Så nå drar jeg, avslutter hun innlegget.

Også tidligere har hun åpnet seg om at det har vært tøft i bransjen. Til VG fortalte Hanne at hun i perioder har brukt mer penger på terapi enn hun har tjent.

– Det har vært helt nødvendig for å holde ut i denne bransjen med all konkurranse og press. Så vanskelig har det vært for selvfølelsen at jeg noen ganger ikke har visst hvordan jeg skal komme meg opp av kjelleren, sa hun i april.

LES OGSÅ: - Jeg savner ham etter ett kvarter