Hanne Sørvaag mistet stefaren i kreft

- Det tok bare et par måneder før han måtte gi tapt for kreften, sier Hanne Sørvaag.

MISTET STEFAREN: Hanne Sørvaag mistet stefaren i kreft i 2008. Foto: FameFlynet
MISTET STEFAREN: Hanne Sørvaag mistet stefaren i kreft i 2008. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  «Skal vi danse»-aktuelle Hanne Sørvaag (32) har siden hun var liten vært svært opptatt av kreftsaken. I 2008 opplevde hun at hennes stefar fikk konstatert en alvorlig kreftsykdom og døde kort tid senere.

- Stefaren min hadde kreft en gang på 1980-tallet, men hadde ikke hatt tilbakeannfall før det for et par år siden blusset opp igjen. Det tok bare et par måneder før han måtte gi tapt for kreften, forteller Hanne til Her og Nå.

Hannes mor har også kjempet mot den livstruende sykdommen, og måtte ha to operasjoner før hun ble erklært frisk. 

Sammen med «Skal vi danse» har Sørvaag bidratt til Rosa sløyfe-aksjonen. Kjolene de kvinnelige kjendisdeltagerene hadde på seg under presselanseringen av programmet, ble donert av et knippe norske klesdesignere og lagt ut til auksjon på nettet.

- Jeg syns det er strålende at vi får være med og bidra til en så viktig sak. Mye av Skal vi danse-settingen kan oppfattes som litt overfladisk, derfor er det ekstra flott at vi får brukt det til noe postivt som det her, sier Stavanger-jenta til Her og Nå.

Auksjonen samlet inn 41 600kr til inntekt for kreftsaken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Slik reagerte Hanne Sørvaag på «Nytt på nytt» spøkingen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer