Hanne Sørvaag gjør som Hollywood-stjernene

- Det roer meg ned, sier sangstjernen om den populære treningsformen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Hanne Sørvaag (35) var inntil nylig travel som mentor i TV 2-programmet «The Voice», som hadde finale for et par uker siden.

Den sympatiske sangstjernen har tidligere fortalt at starten på artistkarrieren var tøff. I dag nyter hun suksess, og i starten av juni bekreftet hun overfor Se og Hør at hun har kjøpt seg en drømmeleilighet på St. Hanshaugen i Oslo.

Men Hanne har ikke tid til å hvile på laubærene for øyeblikket, ettersom hun er opptatt med ny plate og spillejobber. I juli skal hun imidlertid ha litt ferie, forteller hun til Seoghør.no på Universals sommerfest.

Da skal den single stjernen ikke på romantisk ferietur, slik Alexandra Joner (25) har planer om, men til Italia for å dyrke en av lidenskapene sine.

- Jeg skal på yoga retreat i Italia. Det er en hel gruppe som reiser fra Norge, så vi er en fin gjeng, sier Hanne Sørvaag til Seoghør.no.

Se hele intervjuet med Hanne Sørvaag øverst i saken!

I FLOTT SELSKAP: Hollywood-stjernene Jennifer Aniston (t.v), Charlize Theron og Mila Kunis (t.h) er kjent for å holde seg i form ved hjelp av yoga. Den norske artisten Hanne Sørvaag skal bruke sommerferien på yoga-tur til Italia.  Foto: NTB Scanpix
I FLOTT SELSKAP: Hollywood-stjernene Jennifer Aniston (t.v), Charlize Theron og Mila Kunis (t.h) er kjent for å holde seg i form ved hjelp av yoga. Den norske artisten Hanne Sørvaag skal bruke sommerferien på yoga-tur til Italia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trener som stjernene

Den flotte 35-åringen har lagt sin elsk på den velbalanserte treningsformen, som er populær blant Hollywood-skjønnheter som Jennifer Aniston (46) og Charlize Theron (39).

«Black Swan»-stjernen Mila Kunis (31) holdt på formen gjennom hele svangerskapet ved hjelp av yoga og pilates, og etter å ha født datteren Wyatt Isabelle (9 mnd.) bestod treningen hennes av rolige yogaøkter.

En sprek kropp er selvsagt en fin bieffekt av å drive med yoga, men Hanne Sørvaag trekker frem de mentale fordelene yogatrening har.

- Jeg er veldig glad i yoga. Det roer meg ned. Det er en hektisk og litt stressende bransje jeg har valgt, så det er godt å roe ned med yoga, forklarer hun til Seoghør.no.

«Say Hello to Goodbye»-sangeren er ikke den eneste norske kjendisen som har prøvd den populære treningsformen.

Saken fortsetter under bildene.

SPREKE: Både Charlotte Thorstvedt og Tone Damli Aaberge har også testet ut yoga, i likhet med artistkollega Hanne Sørvaag. Foto: Espen Solli, Se og Hør
SPREKE: Både Charlotte Thorstvedt og Tone Damli Aaberge har også testet ut yoga, i likhet med artistkollega Hanne Sørvaag. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

DJ og modell Charlotte Thorstvedt (28), som nylig innrømmet overfor Seoghør.no at hun gruer seg litt til bikinisesongen, foretrekker også yoga når hun skal trene:

- Jeg er veldig glad i å trene yoga, det er min greie. Jeg passer på å spise sunt og gjerne økologisk, og drikker sunn juice - men av og til skeier jeg ut og.

Og da artist, blogger og tidligere «Idol»-dommer Tone Damli Aaberge (27) var på mammaperm i L. A. i våres, prøvde den flotte ettbarnsmoren seg på noen yogaøvelser.

- Altså, jeg er totalt på bærtur i yogaverden, og derfor kasta jeg meg på muligheten da en venninne av meg insisterte på å lære meg et triks eller to, fortalte Tone i et blogginnlegg dengang.

LES OGSÅ: Se, så like Angelina og Shiloh er!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer