<strong>BLE TJUKKERE:</strong> - Det første pappa sa da jeg kom hjem var «Neimen, se på deg. Du har spist godt!». Alle som så meg var enige i at jeg ikke akkurat hadde gått ned, forteller Hanne Linnesholm til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE TJUKKERE: - Det første pappa sa da jeg kom hjem var «Neimen, se på deg. Du har spist godt!». Alle som så meg var enige i at jeg ikke akkurat hadde gått ned, forteller Hanne Linnesholm til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Hanne Linnesholm la på seg 8 kilo i «Farmen»

- Det første pappa sa da jeg kom hjem var «Neimen, se på deg. Du har spist godt!», sier «Farmen»-deltageren Hanne Linnesholm.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med «Farmen»-deltager Hanne Linnesholm nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag ble det klart at Marianne Wåhlberg var andremann ut av TV 2-programmet «Farmen», etter å ha tapt tvekampen mot Siv Annie Bjørnvåg (41). En av dem som fortsatt har til gode å måtte kjempe om tilværelsen gjennom en tvekamp er Hanne Linnesholm (23), som til Seher.no avslører at realitytilværelsen på en gård i Telemark ga henne mye.

Deriblant åtte ekstra kilo på kroppen...

For mens de aller fleste av fjorårets deltagere raste ned i vekt gjennom deltagelsen i programmet, opplevde Hanne det stikk motsatte i år.

- Jeg gikk ganske mye opp i vekt jeg. Jeg var en ganske liten jente når jeg kom inn på «Farmen», og i begynnelsen gikk jeg ganske mye ned i vekt. Men så tenkte jeg at jeg måtte ta meg sammen, jeg ble så sliten og orket nesten ingenting, sier Sandefjord-jenta til Seher.no.

23-åringen begynte å drikke melk under oppholdet på Storøy gård. Dermed ble hun bare større og større.

- Jeg drakk ikke så mye melk i starten. Og h-melk og hvete, det smeller! Plutselig sto jeg og så meg i speilet - og skjønte ikke helt hva jeg så. Jeg hadde lagt på meg ganske mange ekstra kilo, inrømmer Hanne, som likevel understreker at vektøkningen ikke bare besto i økt fettprosent.

- Jeg fikk veldig mye muskler i armene og i nakken, jeg så ut som en voksen mann. Men lår, kinn, rumpa og slikt - det var nok ikke bare muskler, nei.

- Hvor mye gikk du opp totalt sett?

- Det var nok snakk om fem-ti kilo. La oss si åtte da, sier «Farmen»-deltageren, som ikke legger skjul på at hun ble sett litt rart på da hun kom hjem fra TV 2-innspillingen.

- Det første pappa sa da jeg kom hjem var «Neimen, se på deg. Du har spist godt!». Alle som så meg var enige i at jeg ikke akkurat hadde gått ned. Det hadde jeg jo ikke heller. Men nå har jeg gått ned alle de kiloene jeg gikk opp på «Farmen», nå veier jeg det samme som jeg gjorde da jeg gikk inn. Kanskje en eller to kilo mer, men sånn er det bare, sier hun lattermildt til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Eksploderte da TV-kamaeraene var slått av  

Se video med «Farmen»-deltager Hanne Linnesholm her:[obj:media:9495]


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer