Hanne Krogh:

Hanne Krogh innlagt på sykehus

Skal ha fått en allergisk reaksjon.

SYK: Tirsdag ble Hanne Krogh innlagt på sykehus i Haugesund etter en allergisk reaksjon. Foto: NTB scanpix
SYK: Tirsdag ble Hanne Krogh innlagt på sykehus i Haugesund etter en allergisk reaksjon. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Sanger Hanne Krogh (61) lever godt av julen, og har i disse dager flere julekonserter rundt om i landet. Onsdag kveld skulle hun egentlig synge i Lura kirke, men nå har artisten sett seg nødt til å melde avbud.

Tirsdag ble hun lagt inn på Haugesund sykehus som følge av en allergisk reaksjon. Det var Sandnesposten som først omtalte saken.

- Hanne fikk en betennelse i halsen, hele systemet hennes var i ferd med å tette seg og hun klarte nesten ikke å puste. Hun var veldig syk og ble øyeblikkelig satt på en antibiotikakur, forteller ektemannen og hennes manager, Trygve Sundbø til VG.

Ble livredd

Ifølge avisa er Krogh foreløpig fortsatt på sykehus, men forventes å komme hjem enten torsdag eller fredag, avhengig av hva legene sier.

- Hanne ble veldig redd. Når det tetter seg og blir trangt i halsen, blir man jo redd for at det skal tette seg enda mer. Men Hanne er tøff og gir seg ikke. Det er første gang på 24 år og mer enn tusen julekonserter at hun må trekke seg, sier Sundbø til VG.

Til Se og Hør kan ektemannen til Krogh, Trygve Sundbø, forsikre om at det kommer til å gå bra med den folkekjære sangeren.

- Dette går bra. Litt spennende da halsen ble ubehagelig trang, men intensiv behandling på Haugesund sykehus fikk henne kjapt på bedringens vei. Er trolig tilbake i Larvik fredag, forteller han.

Saken fortstetter under:

Hanne Kroghs sønn Sverre Krogh Sundbø giftet seg med Cecilie Eide i Holmenkollen Kapell. Vis mer Vis mer

Ble bestemor
​I fjor januar kom den hyggelige nyheten om at Hanne Krogh for første gang skulle bli bestemor. Sønnen hennes, Sverre Krogh Sundbø, ventet barn med kona Cecilie Krogh Sundø. Det kunne paret avsløre overfor Se og Hør.

Og i juli samme år kom gladnyheten alle ventet på - datteren Saga hadde kommet til verden.

- Saga er cirka en halv meter med ren glede. Tenk at vi faktisk får lov til å tilbringe dagene våre sammen med denne fantastiske jenta, jublet han til Seoghør.no

Hanne Krogh er også i ekstase over det nye familiemedlemmet.

- Hurra! Prinsessen er kommet! Eventyret kan begynne!, strålte hun.

Dette er det første barnebarnet til Hanne Krogh og hennes ektemann og forretningspartner, Trygve Sundbø (68).

De nybakte foreldrene, Sverre og Cecilie, som jobber som kreativ leder hos Jan Thomas, giftet seg våren 2015. Da hadde Hanne gleden av å synge i bryllupet.

Etter den rørende vielsen la ikke Hanne skjul på at det var en stor dag for henne.

- Jeg følte en sterk glede og et godt vemod. Det ble en veldig innholdsrik dag, som først og fremst var preget av den store lykken Cecilie og Sverre utstrålte, sa den folkekjære artisten til Se og Hør etter at seremonien var vel overstått.

LES OGSÅ: - Kommer det tilbake nå, så har vi ingenting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer