Hanne Krogh har blitt bestemor

Babyjubel for den populære artisten.

BABYLYKKE: Hanne Kroghs sønn Sverre Krogh Sundbø har blitt pappa til en liten jente. Bildet er tatt i 2012. Foto: Andreas Fadum
BABYLYKKE: Hanne Kroghs sønn Sverre Krogh Sundbø har blitt pappa til en liten jente. Bildet er tatt i 2012. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar kom den gledelige nyheten om at den folkekjære artisten Hanne Krogh (60) skulle bli bestemor for første gang.

Sønnen hennes Sverre Krogh Sundbø (34) og hans kone Cecilie Krogh Sundbø (26) avslørte nemlig til Se og Hør at de ventet barn sammen.

- Det stemmer at vi skal bli foreldre. Det er veldig tidlig ennå, men vi gleder oss enormt, sa Sverre til bladet den gang.

Torsdag forteller Sverre, som til daglig jobber som programleder, at han har blitt pappa til en liten jente.

- Saga er cirka en halv meter med ren glede. Tenk at vi faktisk får lov til å tilbringe dagene våre sammen med denne fantastiske jenta, jubler han til Seoghør.no.

Hanne Krogh er også i ekstase over det nye familiemedlemmet.

- HURRAAAAA. Prinsessen er kommet! Eventyret kan begynne!!! stråler hun.
 
Saken fortsetter under videoen. 
Dette er det første barnebarnet til Hanne Krogh og hennes ektemann og forretningspartner, Trygve Sundbø (65).
 
De nybakte foreldrene, Sverre og Cecilie, som jobber som kreativ leder hos Jan Thomas, giftet seg i fjor vår. Da hadde Hanne gleden av å synge i bryllupet.
 
Etter den rørende vielsen la ikke Hanne skjul på at det var en stor dag for henne.
 
– Jeg følte en sterk glede og et godt vemod. Det ble en veldig innholdsrik dag, som først og fremst var preget av den store lykken Cecilie og Sverre utstrålte, sa den folkekjære artisten til Se og Hør etter at at seremonien var vel overstått. 
 
FAMILIEFORØKELSE: Her er Hanne Krogh med ektemannen Trygve, sønnen Sverre og svigerdatteren Cecilie. Bildet er tatt i 2012. Foto: Tor Lindseth
FAMILIEFORØKELSE: Her er Hanne Krogh med ektemannen Trygve, sønnen Sverre og svigerdatteren Cecilie. Bildet er tatt i 2012. Foto: Tor Lindseth Vis mer

 

LES OGSÅ: - Vi er som søstre for hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer