Hanne Krogh blir bestemor for første gang

Den folkekjære artisten jubler over at sønnen Sverre Krogh Sundbø og kona Cecilie venter barn sammen.

FAMILEFORØKELSE: Til sommeren blir artist Hanne Krogh og ektemannen Trygve Sundbø (t.h) besteforeldre for første gang. Det er parets sønn, Sverre Krogh Sundbø, og hans kone Cecilie (t.v) som venter sitt første barn sammen. Her er firkløveret fotografert etter en av Hannes julekonserter med de tre tenorer i 2012.  Foto: Tor Lindseth
FAMILEFORØKELSE: Til sommeren blir artist Hanne Krogh og ektemannen Trygve Sundbø (t.h) besteforeldre for første gang. Det er parets sønn, Sverre Krogh Sundbø, og hans kone Cecilie (t.v) som venter sitt første barn sammen. Her er firkløveret fotografert etter en av Hannes julekonserter med de tre tenorer i 2012. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Våren 2015 hadde Hanne Krogh (59) gleden av å synge i bryllupet til sønnen sin, Sverre Krogh Sundbø (34).

Nå kan den sympatiske artisten juble over at sønnen og kona hans, Cecilie Krogh Sundbø (26), venter sitt første barn sammen.

Det er Se og Hør som tirsdag melder gladnyheten. Den vordende faren røper at den lille er ventet til sommeren:

- Det stemmer at vi skal bli foreldre. Det er veldig tidlig ennå, men vi gleder oss enormt, sier Sverre til Se og Hør.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om at Hanne Krogh skal bli bestemor for første gang. Foto: Se oog Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om at Hanne Krogh skal bli bestemor for første gang. Foto: Se oog Hør Vis mer

Dette blir det første barnebarnet til Hanne Krogh og hennes ektemann og forretningspartner, Trygve Sundbø (65).

Utradisjonell barneoppdragelse

I bryllupet til sønnen og svigerdatteren la ikke den folkekjære artisten skjul på at det var en stor dag for henne.

- Jeg følte en sterk glede og et godt vemod. Det ble en veldig innholdsrik dag, som først og fremst var preget av den store lykken Cecilie og Sverre utstrålte, sa Hanne Krogh til Se og Hør etter at at seremonien var vel overstått.

Den tidligere MGP-vinneren og «Reisen til julestjernen»-skuespilleren føler utvilsomt på gleden igjen nå som hun skal bli bestemor.

Se Hanne synge i sønnens bryllup:

Hanne Krogh har tidligere fortalt at hun har en noe utypisk tilnærming til barneoppdragelse. Den kan det bli spennende å se om hun viderefører nå:

- Barna mine mener nok at jeg er utradisjonell. De har fått kjærlighet, masse kjærlighet, frihet og respekt. Egne tanker applauderes, og ingen spørsmål skal være ubesvart. De kan ringe til meg når som helst, gjerne klokken 03.00 om natten, enten de er glade eller lei seg.

- Leggetid er fleksibel om de tåler å være trøtte dagen etter. Faste rammer, få regler, oppsummerte Krogh overfor VG i 2013.

Saken fortsetter under bildet.

MGP-STJERNE: I 1971, i en alder av 15 år, stod Hanne Krogh på scenen i Dublin under den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen. Som 19-åring tok hun en pause fra musikkbransjen i flere år, før hun gjorde comeback på slutten av 1970-tallet. Foto: NTB scanpix
MGP-STJERNE: I 1971, i en alder av 15 år, stod Hanne Krogh på scenen i Dublin under den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen. Som 19-åring tok hun en pause fra musikkbransjen i flere år, før hun gjorde comeback på slutten av 1970-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ung sangstjerne

Sangeren og skuespilleren hadde selv en oppvekst av det utradisjonelle slaget. Allerede som 15-åring vant hun den norske Melodi Grand Prix-finalen, og hun hadde en lysende popkarriere foran seg.

Nylig fortalte Hanne Krogh til Se og Hør at hun sa «stopp» til plateselskapet som 19-åring:

- Folkene i plateselskapet trodde jeg var gal. Men jeg var nok litt sær. Jeg hadde fått sansen for Joni Mitchell, og det var ikke sånne sanger jeg fikk synge inn på plate. Da kunne det like godt være det samme, så jeg sluttet like godt som artist, sa hun til Se og Hør før jul.

LES OGSÅ: Se de vakre Golden Globe-kjolene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer