Hanne gikk ned 25 kilo

Hanne Krogh (50) er som forvandlet. Hun har gått ned 25 kilo - med trening, kur og nye matvaner.

FLOTT OG FEMTI: Solbrun, sveisen og med sitt blendende smil ser Hanne Krogh mer ungdommelig ut enn på mange år! Foto: Tor Kvello / Se og Hør
FLOTT OG FEMTI: Solbrun, sveisen og med sitt blendende smil ser Hanne Krogh mer ungdommelig ut enn på mange år! Foto: Tor Kvello / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ny og slank!

Hanne Krogh (50) brukte 2005 til å få en ny og sunnere livsstil. Det har ført til at hun er 25 kilo lettere - og flottere enn noensinne. Grand Prix-vinneren vil ikke være med på at hun har "slanket" seg.

- I stedet for å tenke på å bli slank eller gå masse ned i vekt, har jeg hatt et annet og mer positivt fokus; Å få en kropp som fungerer for meg, i stedet for mot meg. Og det har jeg fått nå, sier Hanne Krogh til Se og Hør.

Hun har trent opp til seks dager i uka, og fått nye matvaner. Da hun var på kur på Evje-klinikken i Setesdal lærte hun om riktig mat og hva som gir god forbrenning. Hemmeligheten er å spise ofte, men med små porsjoner. Hun understreker at det er viktig å holde seg i aktivitet.

Hanne ladet opp til sin egen 50-årsdag med Sydenferie sammen med ektemann Trygve Sundbø og datteren Amalie (13).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer