Hannah på barnerov

Sexy Daryl Hannah gjør som Demi Moore - og kapret en ung skuespiller.

THE GRADUATE: Unge Brad Renfro er Daryls unge toyboy. Foto: All Over Press
THE GRADUATE: Unge Brad Renfro er Daryls unge toyboy. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hannah slo kloa i kjekkas!


Daryl Hannah (45) har aldri hatt et stabilt kjærlighetsliv. Den ene kjekkasen etter den andre har vært prøvd ut. John F. Kennedy jr., Val Kilmer og Michael Douglas er noen av hennes gamle flammer. Stjernen fra filmer som "Hulebjørnens klan" "Kill Bill" og "Blomster av stål" har aldri vært gift eller forlovet. Hun har heller ingen barn.


Nå er hun blitt sammen med en ung skuespiller som kunne vært hennes sønn. Hun har blitt sammen med skandaliserte Brad Renfro (23). Han har sittet inne for fyllekjøring, og er også stamgjest på avrusningsklinikker. Det var da han var til avrusing sist at Hannah begynte å flørte med kjekkasen.


- Hun besøkte ham hele tiden, sier en venninne til ukebladet InTouch.


Renfro slo gjennom som barnestjerne i John Grisham-filmen "Klienten" der han spilte mot Susan Sarandon og Tommy Lee Jones. Som voksen har han gjort seg mest bemerket med narkomisbruk, vill festing og håndgemeng. I 2002 ble han arrestert da han sammen med en kompis prøvde å stjele en yacht fra havna i Miami, Florida!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer