- Hannah Montanah ødela familien min

Billy Ray Cyrus hevder han fortsatt ville vært gift i dag, hvis det ikke hadde vært for Disney-serien...

- ØDELA FAMILIEN: Billy Ray Cyrus (t.v.) hevder suksessen til datteren Miley har ødelagt ekteskapet hans til kona Tish (nr tre f.v.) og for hele familien. Foto: Stella Pictures
- ØDELA FAMILIEN: Billy Ray Cyrus (t.v.) hevder suksessen til datteren Miley har ødelagt ekteskapet hans til kona Tish (nr tre f.v.) og for hele familien. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den verdenomspennende suksessen til TV-serien «Hannah Montana» har gjort hovedrolleinnehaveren Miley Cyrus (18) til en internasjonal kjendis.

Men suksessen har ikke bare ført gode ting med seg.

Nå hevder Mileys pappa Billy Ray Cyrus - som også spiller hennes far i TV-serien - at Disney-programmet er ansvarlig for at familielivet har gått i stykker.

Billy Ray og Mileys mamma Tish bestemte seg i oktober for å skille seg etter 17 års ekteskap. I tillegg til Miley har de to fire barn sammen.

- Hannah Montana ødela familien min. Hadde jeg hatt muligheten, ville jeg gjort det om på et blunk. Det ville vært fantastisk å hatt familien min i nærheten, og alle glade, trygge og normale. Det ville vært fantastisk, sier han til bladet GQ.

De siste årene har Miley Cyrus vært innblandet i en rekke skandaler, som da hun kun 15 år gammel stilte opp i en lettkledd foto-shoot for bladet Vanity Fair, eller da hun ett år senere danset rundt en strippestang under en konsert.

Billy Ray Cyrus hevder han har gitt opp å passe på datteren etter at hun fylte 18.

Derfor var han ikke tilstede, da Miley i desember ble filmet på sin bursdagsfest, mens hun innhalerte røyk fra en hasjpipe. Røyken skal ha kommet fra en lovlig urteblanding, men bildene sjokkerte likevel foreldrene til hennes mange unge fans.

- Jeg dro ikke på bursdagsfesten, fordi jeg fikk vite at den skulle være i en bar, som hadde 21-års grense. Jeg følte at jeg ble misbrukt, at de kunne peke på meg og si «faren godkjente det».

- Jeg bestemte meg derfor for å holde meg unna. Hele den greia er ute av kontroll, sier Billy Ray Cyrus til GQ.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg gleder meg til å bli mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer