KONSENTRERT: Fotograf Per Heimly har så langt i konkurransen vist at han har dansetalent, skal vi tro dommerne. Her med dansepartner Therese Celve-Stiansen.
COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures
KONSENTRERT: Fotograf Per Heimly har så langt i konkurransen vist at han har dansetalent, skal vi tro dommerne. Her med dansepartner Therese Celve-Stiansen. COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Stella PicturesVis mer

Hank griller hatten hvis Heimly tar pallplass

Rockekokk Hans-Erik Dyvik Husby er så imponert over Per Heimlys parkettinnsats at han lover å servere nygrillet Heimly-hatt hvis fotografen havner i toppsjiktet i «Skal vi danse»!

SEOGHØR.NO: På tre uker har stjernefotograf Per Heimly har gått fra å være dumpekandidat til favoritt i «Skal vi danse». 42-åringen fra Evenes i Nordland var dømt nord og ned før konkurransen startet, men har overrasket alle med sin innsats på parketten.

Forrige helg fikk Per og partner Therese Cleve-Stiansens tango sågar høyest poengsum av samtlige dansepar fra dommerpanelet.

Det har ikke gått upåaktet hen. Grillekspert og rockekokk Hans-Erik «Hank von Helvete» Dyvik er en av dem som har latt seg imponere.

- De som forhåndsdømte Per bør spise hatten hans, mener Hank.

GODE TILBAKEMELDINGER: Per Heimly og proffdanser Therese Cleve-Stiansen har fått gode tilbakemeldinger for deres danseferdigheter på parketten. Foto: Stella Pictures
GODE TILBAKEMELDINGER: Per Heimly og proffdanser Therese Cleve-Stiansen har fått gode tilbakemeldinger for deres danseferdigheter på parketten. Foto: Stella Pictures Vis mer

Legger seg langflat

- Jeg har allerede fyrt opp grillen! Blir Heimly bedre enn nummer tre i «Skal vi danse» skal jeg med glede tilbrede hatten hans. «Pulled hatt» kan bli en skikkelig klassiker! mener Hank - som nylig gav ut kokeboken «Helvetes god grillmat». 

«Skal vi danse»-ekspert og spillanalytiker Stian Røsvik Bjørstad i Comeon!  var en av de som tippet Heimly bånn i bøtta. Han gav over 100 i odds på fotografen som «Skal vi danse»-vinner før konkurransen. Nå er oddsen nede i 4.15 - og Per er favoritt!

-Det er bare å legge seg langflat og innrømme at Per har lurt oss alle trill rundt. Mannen har alltid hatt publikumstekke og folkelig sjarm. Men jammen kan han ikke danse også! sier Røsvik Bjørstad, som - litt motvillig  - tar i mot Hanks utfordring:

- Jeg antar hatten trenger noe tilbredingstid for å blir mør. Spesielt bremmen kan vel bli en utfordring,

- Jeg må tenke litt på selve oppskriften, men det kan hende løsningen er å legge den i en brennheit chillimarinade slik at man ikke smaker hatt - i det hele tatt. Èn ting er i alle fall sikkert; dette blir et måltid ingen kommer til å glemme! ler Dyvik Husby.

Comeons odds på vinnere av «Skal vi danse»:

Per Heimly                             4.15

Agnete Johnsen                     4.15

Roar Strand                           5.00

Andre Villa                            5.00

Caroline Berg Eriksen            7.00

Linnea Myhre                        9.00

Line Verndal                         10.00

Zahid Ali                              14.00

Fam Irvoll                             23.00

Idar Vollvik                           35.00

«Skal vi danse» sendes lørdag klokken 19:30 på TV 2.

LES OGSÅ: Slanker seg med danse-TV

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.