«Hangover»-stjernen blir pappa

Filmstjernen Zach Galifianakis overrasket venner og kolleger med babynyhet.

GRAVID: Quinns graviditet overrasket både venner og familie. Foto: All Over Press
GRAVID: Quinns graviditet overrasket både venner og familie. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   I helgen hadde komedien «You are here» premiere på filmfestivalen i Toronto. På rollelisten finner man stjerner som Melissa Rauch (33), Owen Wilson (44) og Zach Galifianakis (43), men sistnevnte rakk aldri den røde løperen.

Den morsomme skuespilleren var da nemlig på sykehuset med kona Quinn Lundberg (30).

- Vi fikk bokstavelig talt ikke vite noe før forrige fredag, forteller regissøren Matthew Weiner til E! Online og fortsatte:

- Zach kommer til å bli verdens beste pappa.

Kort tid etter bekreftet komikerens manager ovenfor nettsiden at «Hangover»-stjernen valgte å droppe premieren for å være sikker på å være på plass når hans første barn fødes. Galifianakis ble derfor værende i Los Angeles.

Det er ikke første gangen paret holder privatlivet for seg selv. Til tross for at det lenge har gått rykter om at de giftet seg i Canada i fjor, har det fremdeles ikke kommet noen bekreftelse fra paret. I stedet var det Amy Poehler (41), som også spiller i «You are here», som avslørte nyheten ovenfor E! Online.

- Jeg er så lykkelig for han og kona hans Quinn. Det er helt fantastisk, har Poehler tidligere uttalt.

LES OGSÅ:   Har gått dramatisk ned i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer