Kygo:

Hang med superstjerner

Kygo nøt en stjernespekket helg i Miami.

STJERNESPEKKET: Kygo (med solbriller) var omringet av stjerner i Miami i helgen. Bak ham, i hvit singlet, står Shawn Mendes. Foto: Shawn Thew/EPA/NTB
STJERNESPEKKET: Kygo (med solbriller) var omringet av stjerner i Miami i helgen. Bak ham, i hvit singlet, står Shawn Mendes. Foto: Shawn Thew/EPA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen var det klart for tidenes første Formel 1-løp i den solfylte partybyen Miami i Florida. Yachtene var lagt til kai, tusenvis av dollar var brukt på billetter og stjernene var klare for spenningsfylte dager i den «magiske byen», som den ofte kalles.

Ifølge Vividseats.com er gjennomsnittsprisen på billettene 64 000 kroner.

Blant dem var store navn som David Beckham (47) og Shawn Mendes (23), men også norske Kyrre Gørvell-Dahll (30), bedre kjent som den verdensberømte DJ-en Kygo. Han var tilstede for å spille under Miami Opening Party på Hard Rock Stadium.

Men nordmannen fikk også tid til å henge med andre verdensberømte kjendiser. Til sine 4,5 millioner Instagram-følgere delte han flere glimt fra den stjernespekkede helgen.

«POSTER GIRL»: Zara Larsson snakker om ny musikk, Kygo og den nye kjæresten, som dukker opp i en fersk musikkvideo. Video: Rød Løper Vis mer

Poserte med Beckham

En av stjernene Kygo støtte på i helgen, var fotballspiller David Bekcham. Søndag delte bergenseren et bilde med fotballstjernen, med teksten «Sundays are for the boys», «søndag er for guttene», på norsk.

STOR STJERNE: Flere enn Kygo ønsket å ta bilde med David Beckham. Foto: Hasan Bratic/AvensImages / Pa Photos/NTB
STOR STJERNE: Flere enn Kygo ønsket å ta bilde med David Beckham. Foto: Hasan Bratic/AvensImages / Pa Photos/NTB Vis mer
SHAWN MENDES: Shawn Mendes var klar for å se litt racerkjøring i solfylte Miami. Foto: IPA/Hasan Bratic / SplashNews/NTB
SHAWN MENDES: Shawn Mendes var klar for å se litt racerkjøring i solfylte Miami. Foto: IPA/Hasan Bratic / SplashNews/NTB Vis mer

Det var riktignok bare én av de kjente fjesene Kygo hang med. I en bildekarusell fra samme dag, poserer nordmannen med blant andre artist Shawn Mendes, samt racerførerne Pierre Gasly (26) og Lando Norris (22).

I MIAMI: Kygo med racerfører Pierre Gasly. Foto: Peter Fox/AFP/NTB
I MIAMI: Kygo med racerfører Pierre Gasly. Foto: Peter Fox/AFP/NTB Vis mer

Han poserte også side om side med David Bechams sønn, Romeo Becham (19), og en av verdens beste tennisspillere, Venus Williams (41).

DJ-kollegaene Martin Garrix (25) og Tiesto (53) var også tilstede.

Luksusvilla

Stjernemøter og luksusferier har trolig blitt hverdagskost for Gørvell-Dahl.

Ifølge Aftenposten startet det hele i Fana i Bergen. Der lærte den da seks år gamle gutten å spille piano.

Senere skulle han publisere hjemmesnekret musikk på Youtube og SoundCloud, som han balanserte med økonomistudier i Edinburgh.

En dag kom han i kontakt med musikkbloggeren Myles Shear, som ønsket å promotere nordmannens musikk. I 2014 kom nordmannens første singel, «Firestone».

Senere skulle han skape overskrifter som følge av hans populære musikk. Blant annet da han kjøpte en av tidenes dyreste boliger i Bergen: Et hus på over 1000 kvadratmeter med åtte soverom, flere stuer, eget bibliotek og en stor borggård med hestestall. Villaen fra 1918 kjøpte han for 41 millioner kroner. Det meldte flere medier, deriblant NRK.

VILLA: I første episode av «Helt Harald» viser «Kygo» frem villaen sin. Video: TV 2 Vis mer

- Nå får jeg plass til gjester og inspirerende omgivelser som er perfekt til å lage musikk, uttalte 27-åringen i en pressemelding den gang.

Den store internasjonale suksessen ga ham 46 millioner kroner i inntekt i coronaåret 2020. Dermed var han den 79. nordmannen med høyest inntekt, til tross for 30 millioner i inntektsfall, ifølge Bergens Tidende.

LES OGSÅ: Spredte nakenbilder av stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer