Kygo:

Hang med superstjerner

Kygo nøt en stjernespekket helg i Miami.

STJERNESPEKKET: Kygo (med solbriller) var omringet av stjerner i Miami i helgen. Bak ham, i hvit singlet, står Shawn Mendes. Foto: Shawn Thew/EPA/NTB
STJERNESPEKKET: Kygo (med solbriller) var omringet av stjerner i Miami i helgen. Bak ham, i hvit singlet, står Shawn Mendes. Foto: Shawn Thew/EPA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen var det klart for tidenes første Formel 1-løp i den solfylte partybyen Miami i Florida. Yachtene var lagt til kai, tusenvis av dollar var brukt på billetter og stjernene var klare for spenningsfylte dager i den «magiske byen», som den ofte kalles.

Ifølge Vividseats.com er gjennomsnittsprisen på billettene 64 000 kroner.

Blant dem var store navn som David Beckham (47) og Shawn Mendes (23), men også norske Kyrre Gørvell-Dahll (30), bedre kjent som den verdensberømte DJ-en Kygo. Han var tilstede for å spille under Miami Opening Party på Hard Rock Stadium.

Men nordmannen fikk også tid til å henge med andre verdensberømte kjendiser. Til sine 4,5 millioner Instagram-følgere delte han flere glimt fra den stjernespekkede helgen.

Poserte med Beckham

En av stjernene Kygo støtte på i helgen, var fotballspiller David Bekcham. Søndag delte bergenseren et bilde med fotballstjernen, med teksten «Sundays are for the boys», «søndag er for guttene», på norsk.

Det var riktignok bare én av de kjente fjesene Kygo hang med. I en bildekarusell fra samme dag, poserer nordmannen med blant andre artist Shawn Mendes, samt racerførerne Pierre Gasly (26) og Lando Norris (22).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer