Caroline Flack:

Hånet av britisk avis kort tid før dødsfallet

The Sun har nå fjernet artikkelen.

HÅNET: En upassende artikkel hos den britiske avisa The Sun har blitt fjernet etter Caroline Flacks dødsfall. Foto: NTB Scanpix
HÅNET: En upassende artikkel hos den britiske avisa The Sun har blitt fjernet etter Caroline Flacks dødsfall. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi kan bekrefte at vår Caroline gikk bort i dag, 15. februar, sa familien til Caroline Flack i en uttalelse til The Sun lørdag kveld.

Kort tid seinere bekreftet en advokat for familien at den tidligere «Love Island»-programlederen hadde tatt sitt eget liv.

Den britiske avisen meldte først om dødsfallet, som naturligvis har fått svært mye oppmerksomhet det siste døgnet. Nå viser det seg imidlertid at The Sun har fjernet en upassende artikkel som omhandlet 40 år gamle Flack, som ble publisert dagen før hennes bortgang.

Ifølge The Guardian hadde de nemlig delt en brutal artikkel på valentinsdagen, hvor et kort hånet programlederen. Artikkelen handlet om en tegning og et kort av programlederen hvor det sto «I’ll fucking lamp you», som på norsk kan oversettes til å skulle slå eller banke noen.

Avisa fjernet omsider saken, og erstattet den med en advarsel for hvordan media har håndtert dekningen av Flack etter at hun ble arrestert og siktet for vold i midten av desember.

Trakk seg

Ifølge The Guardian er det ikke kjent når den upassende artikkelen om Flack ble fjernet fra The Suns nettsider, men kunstneren som lagde kortet, forteller at han har spøkt med mye verre ting tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer