Caroline Flack:

Hånet av britisk avis kort tid før dødsfallet

The Sun har nå fjernet artikkelen.

HÅNET: En upassende artikkel hos den britiske avisa The Sun har blitt fjernet etter Caroline Flacks dødsfall. Foto: NTB Scanpix
HÅNET: En upassende artikkel hos den britiske avisa The Sun har blitt fjernet etter Caroline Flacks dødsfall. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi kan bekrefte at vår Caroline gikk bort i dag, 15. februar, sa familien til Caroline Flack i en uttalelse til The Sun lørdag kveld.

Kort tid seinere bekreftet en advokat for familien at den tidligere «Love Island»-programlederen hadde tatt sitt eget liv.

Den britiske avisen meldte først om dødsfallet, som naturligvis har fått svært mye oppmerksomhet det siste døgnet. Nå viser det seg imidlertid at The Sun har fjernet en upassende artikkel som omhandlet 40 år gamle Flack, som ble publisert dagen før hennes bortgang.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

Ifølge The Guardian hadde de nemlig delt en brutal artikkel på valentinsdagen, hvor et kort hånet programlederen. Artikkelen handlet om en tegning og et kort av programlederen hvor det sto «I’ll fucking lamp you», som på norsk kan oversettes til å skulle slå eller banke noen.

Avisa fjernet omsider saken, og erstattet den med en advarsel for hvordan media har håndtert dekningen av Flack etter at hun ble arrestert og siktet for vold i midten av desember.

Trakk seg

Ifølge The Guardian er det ikke kjent når den upassende artikkelen om Flack ble fjernet fra The Suns nettsider, men kunstneren som lagde kortet, forteller at han har spøkt med mye verre ting tidligere.

Caroline Flack trakk seg som programleder for «Love Island» etter voldsanklagene mot henne ble kjent.

REALITY: Dette programmet tar England med storm. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Den påståtte voldshendelsen vekket stor oppmerksomhet i Storbritannia, og ifølge The Independent hevdes det at voldshendelsen skjedde som følge av at Flack fant tekstmeldinger fra en annen kvinne på kjæresten Lewis Burtons (27) telefon mens han sov - noe som gjorde at hun mistenkte at han var utro mot henne.

Ifølge siktelsen skal hun ha slått ham i hodet med en lampe mens han sov. Lille julaften møtte hun i retten, der hun erklærte seg ikke skyldig i tiltalen. I påvente av rettssaken i mars, ble Flack løslatt mot kausjon med et forbud mot å snakke med kjæresten.

I sorg

Søndag morgen tok kjæresten bladet fra munnen om Flacks bortgang.

«Hjertet mitt er knust, vi hadde noe spesielt», skriver han innledningsvis til et bilde av seg selv og Flack.

«Jeg har ikke ord, jeg har det så vondt. Jeg savner deg så fælt og jeg vet du følte deg trygg med meg. Du sa alltid at «jeg tenker ikke på noe annet når jeg er med deg». Jeg fikk ikke lov til å være der denne gangen og jeg stilte spørsmål», fortsetter han.

Videre skriver Burton at han vil være kjærestens stemme i framtida og at han lover henne å stille alle spørsmål som hun lurte på.

«Jeg vil få svarene. Ingenting vil bringe deg tilbake, men jeg skal forsøke å gjøre deg stolt hver dag. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte», avslutter han.

LES OGSÅ: - Han må skjerpe seg først

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer