HOLDER KOKEN: Den tidligere Baywatch-skuespilleren er nå 42 år, men ser ingen grunn til å slutte å vise hud. Foto: All Over Press
HOLDER KOKEN: Den tidligere Baywatch-skuespilleren er nå 42 år, men ser ingen grunn til å slutte å vise hud. Foto: All Over PressVis mer

Hånes for kjolesplitt

"Baywatch"-stjernen viste trusa på motefest...

SEHER.NO: Det er vel få kjendiser som får mer oppmerksomhet enn Pamela Anderson (42), og stjernen har aldri lagt skjul på at hun elsker oppmerksomhet, og at hun er glad i å la seg avbilde bortimot naken.

42-åringen vet også hvordan hun fanger fotografenes oppmerksomhet, og da hun dukket opp på den røde løperen i forbindelse med Hollywood Style Awards i helgen, var det mange som hevet ekstra på øyenbrynene.

Den tidligere "Baywatch"-stjernen ankom nemlig festen iført en svært liten, rosa kjole - og synlige truser...

Anderson valgte å matche kjolen med et sølvfarget smykke og et arbånd pyntet med sikkerhetsnåler, og blondinen hadde leid inn en liten jente som hadde i oppgave å bære slepet på kjolen.

I ettertid av festen har Anderson blitt omtalt som den verst kledde, og av nettstedet Entertainmentwise blir antrekket beskrevet som "et rosa sengelaken i silke", mens OK Magazine kaller Pamelas kreasjon for "forvirrende".

Dette er imidlertid ikke første gang i høst at 42-åringen viser litt for mye av det gode.  I september gikk hun modell i et moteshow kun iført en rosa g-streng og et veldig gjennomsiktig skjerf.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vise rumpa på catwalken