Snoop Dogg:

Hånes av fansen etter bilde med Kurt Cobain

- Du røyker så mye at du faktisk trodde at bildet var ekte.

BLIR LATTERLIGGJORT AV FANSEN: Rapperen Snoop Dogg delte forrige uke et bilde av seg selv sammen med den avdøde Nirvana-sangeren Kurt Cobain. Bildet har vakt stor oppsikt og flere håner 47-åringen for at han ikke skjønner at bildet er fotoshoppet. Foto: NTB Scanpix
BLIR LATTERLIGGJORT AV FANSEN: Rapperen Snoop Dogg delte forrige uke et bilde av seg selv sammen med den avdøde Nirvana-sangeren Kurt Cobain. Bildet har vakt stor oppsikt og flere håner 47-åringen for at han ikke skjønner at bildet er fotoshoppet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Calvin Cordozar Broadus jr., best kjent under artistnavnet Snoop Dogg (47), delte i forrige uke et uvanlig bilde på Instagram sammen med den avdøde Nirvana-sangeren Kurt Cobain.

Det er Fox News som først omtaler saken.

På bildet ser man den 47 år gamle rapperen og marihuana-entusiasten sammen med Cobain, mens de røyker det som kan se ut som en joint.

Til bildet skrev rapperen «Unge Dogg med Kurt. 92».

View this post on Instagram

Young dogg with. Kurt 🤜🏾😎92

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Latterliggjør rapperstjernen

Bildet Snoop Dogg delte med sine over 33 millioner følgere, vakte stor oppsikt og flere ble imponert over det sjeldne bildet.

Nirvana-vokalisten ble funnet død i sitt hjem i Seattle-området i april 1994, altså omkring to år etter at det angivelige bildet skulle være tatt. Politiet konkluderte med at Cobain hadde tatt sitt eget liv, men spekulasjonene rundt dødsfallet til mannen som definerte en hel generasjon med sin grunge-rock, har siden vært mange.

«Det her er helt utrolig», kommenterte rapperkollegaen Busta Rhymes (47).

«Legendarisk», skrev skuespilleren Affion Crockett (44).

Det tok derimot ikke lang tid før flere la merke til at bildet var fotoshoppet av Instagram-profilen Vemix. På sistnevntes profil finner man nemlig utallige lignende fotomontasjer av ulike kjente musikere og kjendiser, deriblant den avdøde komikeren og skuespilleren Chris Farley sammen med den avdøde, legendariske tv-profilen Steve Irwin. Vokalisten Jack White (43) er på sin side avbildet med den avdøde musiker-legenden Jimi Hendrix.

FAN AV MARIHUANA: Flere av følgerne til rapperstjernen mente at han hadde røyket så mye at han ikke skjønte at bildet av ham og Kurt Cobain ikke var ekte. Foto: NTB Scanpix
FAN AV MARIHUANA: Flere av følgerne til rapperstjernen mente at han hadde røyket så mye at han ikke skjønte at bildet av ham og Kurt Cobain ikke var ekte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Røyket seg dum

At bildet viste seg å være fotoshoppet, var det flere som bet seg merke i og så seg nødt til å kommentere. Det gjorde mange ved å håne 47-åringen for ikke å huske at hendelsen, som tilsynelatende ble foreviget på foto, aldri fant sted.

«Snoop Dogg har røyket seg så dum at han trodde det var ekte», skrev en av stjernens følgere.

«Snoop kan ikke huske om dette skjedde på ekte eller ikke», skrev en annen.

«Du røyker så mye at du faktisk trodde at et fotoshoppet bilde faktisk ble tatt. Noen må stoppe ham», kommenterte en annen.

Bildet ble også delt av Instagram-profilen Vemix, som angivelig er personen som har redigert bildet av Snoop Dogg og Kurt Cobain.

«Når du får Snoop til å tro at han røyket med Kurt i 1992», skrev Instagram-profilen og la til en emoji som gråter av latter.

Snoop Dogg har enda ikke uttalt seg om bildet i etterkant av avsløringen.

Røyket marihuana med sønnen

At artisten har en forkjærlighet for marihuana, er ingen hemmelighet. Blant annet har han tidligere uttalt at han trenger det narkotiske stoffet for å skrive musikk.

Men da rapperstjernens eldste sønn, Corde Calvin Broadus (24), i 2012 la ut flere bilder på sosiale medier av seg selv og sin kjente far mens de røyket bong og joint, var det flere som sperret opp øynene.

MED SØNNEN: Det ble oppstandelse da Corde Calvin Broadus la ut bilde av seg selv og sin far Snoop Dogg med en gigantisk bong i 2012. Selv hevder Snoop at han bare er et godt forbilde for sønnen sin, og ønsker å lære han opp til «å bruke marijuana på den riktige måten». Foto: Stella Pictures
MED SØNNEN: Det ble oppstandelse da Corde Calvin Broadus la ut bilde av seg selv og sin far Snoop Dogg med en gigantisk bong i 2012. Selv hevder Snoop at han bare er et godt forbilde for sønnen sin, og ønsker å lære han opp til «å bruke marijuana på den riktige måten». Foto: Stella Pictures Vis mer

«Jeg elsker Snoop, men han må være tidenes verste far», skrev skribent William Earl fra HollywoodLife, høsten 2012.

Selv har Snoop forsvart hvorfor han bruker narkotiske stoffer med barna:

- Mine barn kan gjøre hva faen de vil. For meg å si noe annet ville være hyklersk. Mange «motherf - kers» har ikke et forhold til barna sine, og dét er da de misbruker dop, får selvmordstanker og fyllekjører. Sønnen min og jeg tar ting med ro, sa han i et intervju som sto på trykk i The Hollywood Reporter kort tid etter bildene ble lagt ut på Twitter.

- Jeg er hans far, og siden han ser opp til meg så jeg vil vise ham den riktige måten å gjøre det på.

2007: Her er Snoop Dogg avbildet sammen med sønnene Corde og Cordell, datteren Cori og kona Shante. Foto: NTB Scanpix
2007: Her er Snoop Dogg avbildet sammen med sønnene Corde og Cordell, datteren Cori og kona Shante. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Snoop Dogg og kona Shante Broadus (47), som han har vært sammen med siden videregående, har også sønnen Cordell Broadus (22) og datteren Cori Broadus (20). Han har også sønnen Julian Corrie Broadus (21) som han fikk etter et sidesprang i 1998.

LES OGSÅ: Stjernens nakenbilde går viralt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer