Johnny Depp og Amber Heard:

- Handlet aldri om pengene

Åpner for at Johnny Depp ikke vil kreve inn erstatningssummen fra Amber Heard.

STOR SUM: Amber Heard ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar til Johnny Depp. Foto: REUTERS/Manuel Silvestri/File Photo/NTB.
STOR SUM: Amber Heard ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar til Johnny Depp. Foto: REUTERS/Manuel Silvestri/File Photo/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har mildt sagt stormet rundt eksparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) den siste tiden.

Som kjent tapte Heard rettssaken mot Depp, og ble dømt til å betale ti millioner dollar i erstatning, samt fem millioner dollar i tilleggserstatning. Sistnevnte beløp ble redusert til delstaten Virginias maksgrense, som er på 350 000 dollar.

HER VAR HAN: Johnny Depp befant seg i Newcastle da dommen kom i rettssaken mellom han og ekskona Amber Heard. Vis mer

Heard på sin side fikk medhold på ett punkt, som handlet om at hun ble utsatt for ærekrenkelser fra Depps advokat. Heard skal som kompensasjon få 2 millioner dollar av Depp.

Nå har Depps advokat Benjamin Chew uttalt seg om pengene Heard skylder i et nytt intervju, skriver People.

Kommenterte pengekravet

Om Depp ville kreve pengene fra ekskona eller ikke har blitt spekulert i lenge. Nå tar advokatene hans bladet fra munnen.

Camille Vasquez, som nylig ble forfremmet i advokatbyrået hun representerer, og Benjamin Chew dukket nemlig opp på «Good Morning America» onsdag. Der kunne Chew fortelle at det eneste Depp ønsket med rettssaken var «å gjenopprette ryktet sitt».

«Tissue gate»: Flere reagerte på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

På spørsmål fra programlederen om et forlik der Heard droppet anken, hvis Depp droppet kravet om erstatning var mulig, hadde Chew følgende å si:

- Vi kan ikke uttale oss om samtaler med vår klient av åpenbare grunner, men som vi begge gjorde klart i våre respektive sluttargumenter - og som Depp vitnet i rettssaken:

- Det handlet aldri om penger for han. Det handlet om å gjenopprette ryktet hans.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Uttalelsen har fått mange til å tro at Depp kommer til å droppe pengekravet.

Kan ikke betale

Chews uttalelser kommer etter at Heards advokat Elaine Bredehoft gjestet TV-programmet «Today» i forrige uke, hvor hun for første gang snakket om dommen, og sa at hennes klient «absolutt ikke» ville være i stand til å betale pengene hun skylder Depp.

Bredehoft kunne også bekreftet at «Aquaman»-skuespilleren planlegger å anke dommen, og hevdet at det var mange bevis som ikke ble lagt fram for juryen.

LES OGSÅ: Disse har datet Johnny Depp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer