Johnny Depp og Amber Heard:

- Handlet aldri om pengene

Åpner for at Johnny Depp ikke vil kreve inn erstatningssummen fra Amber Heard.

STOR SUM: Amber Heard ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar til Johnny Depp. Foto: REUTERS/Manuel Silvestri/File Photo/NTB.
STOR SUM: Amber Heard ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar til Johnny Depp. Foto: REUTERS/Manuel Silvestri/File Photo/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har mildt sagt stormet rundt eksparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) den siste tiden.

Som kjent tapte Heard rettssaken mot Depp, og ble dømt til å betale ti millioner dollar i erstatning, samt fem millioner dollar i tilleggserstatning. Sistnevnte beløp ble redusert til delstaten Virginias maksgrense, som er på 350 000 dollar.

Heard på sin side fikk medhold på ett punkt, som handlet om at hun ble utsatt for ærekrenkelser fra Depps advokat. Heard skal som kompensasjon få 2 millioner dollar av Depp.

Nå har Depps advokat Benjamin Chew uttalt seg om pengene Heard skylder i et nytt intervju, skriver People.

Kommenterte pengekravet

Om Depp ville kreve pengene fra ekskona eller ikke har blitt spekulert i lenge. Nå tar advokatene hans bladet fra munnen.

Camille Vasquez, som nylig ble forfremmet i advokatbyrået hun representerer, og Benjamin Chew dukket nemlig opp på «Good Morning America» onsdag. Der kunne Chew fortelle at det eneste Depp ønsket med rettssaken var «å gjenopprette ryktet sitt».

På spørsmål fra programlederen om et forlik der Heard droppet anken, hvis Depp droppet kravet om erstatning var mulig, hadde Chew følgende å si:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer