Håndjern på soverommet

"Herbie"- skuespilleren blåser ut om sine intime sexvaner. Hun vil også være utro!

MANNE-MAGNET: Lindsay Lohan vet at hun kan få hvem hun vil. Nylig ble hun sett i intim omfavnelse med advokaten sin, Mike Heller. Foto: All Over Press
MANNE-MAGNET: Lindsay Lohan vet at hun kan få hvem hun vil. Nylig ble hun sett i intim omfavnelse med advokaten sin, Mike Heller. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eier ingen skam!

SEHER.NO: Hollywood-skuespilleren Lindsay Lohan (20) kan kunsten å sjokkere, og nå avslører hun sine mest intime sex-hemmeligheter.

Den festglade 20-åringen, som nå går på Anonyme Alkoholikere (AA)-møter for å bli kvitt alko-problemene, snakker åpent ut om sexlivet sitt til amerikanske Elle magazine.

Nylig ble "Mean Girls"-stjernen observert i en butikk i Beverly Hills der hun kjøpte håndjern med gull og diamanter, skriver britiske The Sun.

Kravstor

Hun avslører også at hun liker å date flere gutter samtidig, og at hun dumper dem om de ikke imponerer henne på soverommet.

- Hvis sexen er dårlig, går ikke forholdet noe sted, sier hun til Elle magazine ifølge The Sun.

- Jeg liker variasjon, og det tror jeg alle gjør - særlig på min alder, fortsetter hun.

Vil være utro

Lindsay vil også ha andre rettigheter i forholdet, og legger ikke skjul på at hun krever å få være utro. Men mannen? Han får ikke lov til å røre en annen kvinne....

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer