Céline Dion:

- Håndhilser med min ektemanns hånd hver kveld

Sangstjernen avslører at hun har et spesielt rituale som hun er nødt til å gjøre før hver opptreden.

SPESIELT RITUALE: Superstjernen Céline Dion har en kopi av sin avdøde ektemanns hånd. Foto: NTB Scanpix
SPESIELT RITUALE: Superstjernen Céline Dion har en kopi av sin avdøde ektemanns hånd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den verdenskjente sangeren Céline Dion (49) har støpt en kopi i bronse av hånden til sin avdøde ektemann René Angélil.

Det melder Daily Telegraph-magasinet Stellar, ifølge Daily Mail.

Til magasinet kan Céline avsløre at hun har med seg bronsehånden under hver opptreden, og at hun er nødt til å «ta den i hånden» hver dag.

- Jeg håndhilser med min ektemanns hånd hver kveld og før hver opptreden, forteller Céline til magasinet.

GIFT I 21 ÅR: Celine Dion og ektemannen René giftet seg i 1994 i Montreal i Canada. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix
GIFT I 21 ÅR: Celine Dion og ektemannen René giftet seg i 1994 i Montreal i Canada. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix Vis mer

I det samme intervjuet forteller artisten også at hun fortsatt snakker med sin avdøde ektemann.

- Han lærte meg så mye. Han ga meg alt, han tok opp lån på huset sitt for å kunne betale for mitt første album. Jeg antar at han ville forsikre seg om at jeg hadde det bra før han forlot oss. Jeg forsøker å vise ham hver eneste dag at jeg har det bra. Barna våre vokser og vi blir sterkere, sier Céline til magasinet.

Popstjernen fyller 50 år i mars og i intervjuet forteller hun hvordan hun skal feire den store dagen.

- Jeg er ingen typisk bursdagsjente, for å være helt ærlig vil jeg heller opptre. Men fem er mitt lykketall, så jeg er veldig spent på å fylle 50 år.

Kjempet mot strupekreften

49-åringens mann døde i 2016 etter en lang kamp mot kreftsykdommen. Den tidligere komponisten, som også var Célines manager og mentor, fikk kreft for første gang i 1999.

Saken fortsetter nedenfor.

TÅREVÅTT FARVEL: Céline Dion og sønnene Eddy, Nelson og Rene-Charles Angelil under ektemannen og barnas far sin begravelse i 2016. Foto: NTB Scanpix
TÅREVÅTT FARVEL: Céline Dion og sønnene Eddy, Nelson og Rene-Charles Angelil under ektemannen og barnas far sin begravelse i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2013 ble han diagnosert med strupekreft for andre gang, og Céline tok en pause fra musikken for å ta vare på ektemannen, men etter et år sto hun på scenen igjen etter ektemannens ønske.

– Jeg ville ikke være her. Jeg trenger det ikke. Ikke misforstå meg, jeg elsker å synge for folk, men jeg har mine prioriteringer, sa sangerinnen til USA Today den gang.

Duoen hadde flere følelsesladde samtaler den siste tiden av livet til René, og han hadde et sterkt ønske om å få dø i armene til Céline.

– René sier til meg at han vil dø i armene mine, og jeg sier «Jeg skal være der. Du kan dø i armene mine», sa stjernen.

Paret var gift i 21 år før René tapte kampen mot kreften, og sammen fikk de barna René-Charles Angelil (17) og tvillingene Eddy (7) og Nelson (7).

Saken fortsetter nedenfor.

RØRENDE: Celine Dion rørte salen til tårer under American Music Awards i 2015, da hun fremførte Edith Piafs «Hymne a l'Amour» til ære for de som mistet livet i Paris-terroren. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Ble kjærester da Céline var 19 år

Superstjernen traff René for første gang som 12-åring etter at broren hennes hadde sendt inn en sang til ham som hun selv hadde skrevet.

Syv år senere, da hun var 19 og han 45, ble de kjærester.

I 1991 forlovet paret seg, og tre år etter giftet de seg. Duoen fornyet også ekteskapsløftene i Las Vegas i år 2000.

ELSKET HVERANDRE: Céline Dion og René Angélil elsket hverandre til døden skilte dem. Foto: Polaris/ NTB scanpix
ELSKET HVERANDRE: Céline Dion og René Angélil elsket hverandre til døden skilte dem. Foto: Polaris/ NTB scanpix Vis mer

Celiné har tidligere uttalt i et intervju med CBS Sunday Morning at hun ikke var klar for å gå videre etter ektemannens bortgang, ifølge Mirror. ​

- Jeg elsker ham. Jeg elsker han fortsatt. Jeg er ikke klar til å forelske meg igjen. Ikke nå. Jeg er fortsatt gift med ham. Jeg har aldri kysset en annen mann i mitt liv, fortalte hun åpenhjertig.

Saken fortsetter nedenfor.

Miste både ektemannen og broren

Kun to dager etter mannens dødsfall mistet Celine også broren Daniel Dion. Han tapte også kampen mot kreften i en alder av 59 år.

I likhet med René Angélil, hadde også Daniel strupekreft, i tillegg til kreft i tungen og hjernen, skrev E!News

- Han var rede og led ikke lenger. Det skjedde rolig, fortalte Dions søster, Claudette, til den kanadiske avisen Le Journal de Montréal, ifølge nettstedet.

Popstjernens bror etterlot seg to voksne døtre og to barnebarn.

Mens den 49 år gamle gullstrupen måtte kjempe seg gjennom tårene under ektemannens begravelse, var hun for knust til å kunne delta i brorens begravelse.

En kilde nær sangeren bekreftet den gang til nettstedet Entertainment Tonight at Celiné rett og slett ikke klarte å håndtere mer offentlig oppmerksomhet under den vonde sorgprosessen

​LES OGSÅ: Celiné poserte naken på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer