Håndballstjernen fikk hjelp av Jan Thomas

Se hva som skjedde da Susann Goksør ble ny.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere håndballspiller og landslagskaptein Susann Goksør Bjerkrheim (43) startet året med terningkast 1 fra Se og Hørs Motepoliti.

BALLSPILLER: Susann Goksør Bjerkrheim var kaptein på håndballandslaget fra 1993 til 2000. Hun spilte nesten 300 landslagskamper gjennom karrieren.  Foto: Tor Kvello/Se og Hør
BALLSPILLER: Susann Goksør Bjerkrheim var kaptein på håndballandslaget fra 1993 til 2000. Hun spilte nesten 300 landslagskamper gjennom karrieren. Foto: Tor Kvello/Se og Hør Vis mer

– Jeg trenger hjelp. Jeg har ikke peiling på mote, innrømmer «Mesternes mester»-deltageren.

Heldigvis er Jan Thomas mer enn motivert til å style henne til terningkast 6. I videoen øverst i saken kan du følge prosessen fra start til slutt.

– Jeg skjønner at det er skummelt å gå ut å kjøpe en kjole, for det er jo ikke din hverdag – du kan sport! Men noe positivt kom ut av det terningkastet, for her sitter du, smiler Jan Thomas når han tar imot Susann på Jan Thomas Studio.

– Jeg skryter alltid av norske kvinner, at de er uslepne diamanter med en egen glød i huden. Alle de tingene har du! Store øyne, stor munn, alt det grunnleggende. Du trenger bare hjelp med innpakningen, fastslår stylisten før han setter i gang teamet sitt.

Her kan du melde deg på Jan Thomas nye turné!

Sexy som Madonna
Susann får farget og klippet håret, før det forlenges med løshår. Festsminke blir lagt, og antrekk valgt ut. Så er det på tide å posere for fotografen.

PROFF SMINKE: Jan Thomas' ektemann Christopher Mørch Husby sminket Susann til fest.  Foto: Hanne Kathrine Bratholt/Se og Hør
PROFF SMINKE: Jan Thomas' ektemann Christopher Mørch Husby sminket Susann til fest. Foto: Hanne Kathrine Bratholt/Se og Hør Vis mer

– Se denne fantastiske, lille midjen. Du har «Madonna sexy»-skuldre. På en rød løper dreier det seg om poseringer.

- Sett en fot foran og len deg bakover, så får du en lang, smal silhuett, instruerer Jan Thomas.

– Hvordan føler du deg nå, Susann?

– Jeg føler meg veldig fin. Men jeg er ikke helt komfortabel. Det ser veldig flott ut når man poserer – men det føles skikkelig teit. Og sånn føles det når jeg går på rød løper også. Jeg liker ikke å vise meg fram.

– Men du viser deg fram på banen? innvender Jan Thomas.

– Ja, men da gjør jeg noe! fastslår håndballspilleren med et smil.

Hemmelige Hollywood-triks
Selv om Bjerkrheim er på bortebane er Jan Thomas er storfornøyd med innsatsen.

– Jeg er helt nyforelsket jeg, sier stylisten og kaster et beundrende blikk på Susann.  

– Jeg har fått vite noen «hemmelige Hollywood-triks» i løpet av dagen. Det er veldig fint å ha noen knep i bakhånd. Jeg er jo jente, og vi synes jo det er all right å føle seg fin, konkluderer håndballstjernen.

Se hele reportasjen i ukens Se og Hør - i salg nå!

LES OGSÅ: Gikk ned 55 kilo - ble ny hos Jan Thomas

GIRLCRUSH: - Det er så kult at du tok denne utfordringen, sier Jan Thomas etter å ha gitt Susann Goksør Bjerkrheim en komplett makeover sammen med teamet Mette Tryland (hår),  Christopher Mørch Husby (sminke) og  Vibeke Zahl (styling).  Foto: Tor Kvello/Se og Hør
GIRLCRUSH: - Det er så kult at du tok denne utfordringen, sier Jan Thomas etter å ha gitt Susann Goksør Bjerkrheim en komplett makeover sammen med teamet Mette Tryland (hår), Christopher Mørch Husby (sminke) og Vibeke Zahl (styling). Foto: Tor Kvello/Se og Hør Vis mer

Nå kan DU bli ny!

Se og Hør planlegger en ny runde hvor heldige lesere kan få en Bli ny-dag i Jan Thomas Studio. Er du klar for å overlate all kontroll til kjendisstylisten? Send en søknad der du forteller hva nettopp du trenger hjelp med. Legg med portrettbilde og et bilde av deg selv i helfigur.

Send bilder, søknad, kontaktinfo og alder til Se og Hør, postboks 1169 Sentrum, 0107 Oslo. Eller send det på e-post til [email protected]. Merk med «Bli ny».

Bli ny-dagen er gratis for de som trekkes ut, men reise til Oslo og eventuelt opphold må man stå for selv.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer