Håndballstjernen fikk hjelp av Jan Thomas

Se hva som skjedde da Susann Goksør ble ny.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere håndballspiller og landslagskaptein Susann Goksør Bjerkrheim (43) startet året med terningkast 1 fra Se og Hørs Motepoliti.

– Jeg trenger hjelp. Jeg har ikke peiling på mote, innrømmer «Mesternes mester»-deltageren.

Heldigvis er Jan Thomas mer enn motivert til å style henne til terningkast 6. I videoen øverst i saken kan du følge prosessen fra start til slutt.

– Jeg skjønner at det er skummelt å gå ut å kjøpe en kjole, for det er jo ikke din hverdag – du kan sport! Men noe positivt kom ut av det terningkastet, for her sitter du, smiler Jan Thomas når han tar imot Susann på Jan Thomas Studio.

– Jeg skryter alltid av norske kvinner, at de er uslepne diamanter med en egen glød i huden. Alle de tingene har du! Store øyne, stor munn, alt det grunnleggende. Du trenger bare hjelp med innpakningen, fastslår stylisten før han setter i gang teamet sitt.Her kan du melde deg på Jan Thomas nye turné!

Sexy som MadonnaSusann får farget og klippet håret, før det forlenges med løshår. Festsminke blir lagt, og antrekk valgt ut. Så er det på tide å posere for fotografen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer