HÅNDBALLSØSTRE: Tvillingene Kristine og Katrine fotografert med sølvemedaljen de var med på å hanke inn under Håndball-EM i Beograd i fjor.  Foto: NTB scanpix
HÅNDBALLSØSTRE: Tvillingene Kristine og Katrine fotografert med sølvemedaljen de var med på å hanke inn under Håndball-EM i Beograd i fjor. Foto: NTB scanpixVis mer

Håndballstjernen er gravid igjen

Kristine Lunde-Borgersen venter sitt andre barn.

SEOGHØR.NO: Håndballstjerne Kristine «Kikki» Lunde-Borgersen (33) venter barn igjen, melder TV2.

Hun og ektemannen Ole Borgersen, nyhetsredaktør i Kristiansand Avis, har fra før sønnen Matheo (2).

- En graviditet passer alltid og aldri, synes jeg. Nå skjedde dette, og vi er veldig glad for det, fortalte Lunde-Borgersen til TV2 Sporten.

33-åringen er ifølge nettstedet tre måneder på vei, og legger ned ballen midlertidig, både for klubben Vipers Kristiansand og for landslaget. Om hun noensinne kommer tilbake igjen etter fødselen er noe uklart, forteller hun videre til kanalen:

- Jeg vet ikke hva det blir til videre. Dette kom tidligere enn hva jeg hadde tenkt på. Jeg er litt åpen, men kommer ikke til å spille veldig lenge etterpå. Jeg vil gjerne spille videre, men det er vanskelig å svare på nå.

Lunde-Borgersen er tvillingsøsteren til håndballspiller Katrine Lunde Haraldsen (33), og har blant annet vunnet EM-gull i Ungarn, OL-gull i Beijing, VM-gull i Brasil og sist ut OL-gull i London i fjor med det norske landslaget.

Kristine og Ole giftet seg sommeren 2009.

LES OGSÅ: - Jeg hadde hale da jeg ble født