Håndballprofil rammet av kreft

- Jeg er innstilt på å fighte til siste slutt, sier Karl Erik Bøhn til Se og Hør.

ALVORLIG SYK: Karl Erik Bøhn har fått diagnosen blodkreft og er sykmeldt fra jobben som trener for det ungarske kvinnelandslaget i håndball. Foto: NTB Scanpix
ALVORLIG SYK: Karl Erik Bøhn har fått diagnosen blodkreft og er sykmeldt fra jobben som trener for det ungarske kvinnelandslaget i håndball. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den profilerte håndballtreneren Karl Erik Bøhn (47) fikk diagnosen blodkreft forrige fredag. Han ble hasteinnlagt på Rikshospitalet i Oslo og kjemper en av sine vanskeligste kamper.

– Dette er ikke en situasjon jeg ønsket å komme i, men når jeg først er blitt rammet av alvorlig sykdom er jeg innstilt på å fighte til siste slutt, sier Karl Erik til Seoghør.no.

Han er også inntilt på å gi alt for de to barna som han har fra tidligere forhold.

- Jeg forventer lite, men gir alt med tanke på Jenny (18) og Filip (11).

I Se og Hør Weekend, som kommer på fredag, kan du lese hele historien til Karl Erik Bøhn.

47-åringen er for tiden trener for det ungarske landslaget, men blir sykmeldt i seks måneder.

– Jeg har informert forbundet der nede om situasjonen, men håper jo jeg rekker VM med jentene i desember.

I en pressemelding fra presidenten i det ungarske håndballforbundet, Ivan Vetesi, heter det: «Vi ønsker å uttrykke vår fulle støtte til Karl Erik Bøhn. Vi ønsker også å bidra med det vi kan for at han skal bli frisk. Jeg er helt sikker på at han i løpet av et halvt år er frisk igjen og kan gå tilbake til jobben som sjef for det ungarske kvinnelandslaget. Dersom han er frisk nok håper vi han vil bidra aktivt til lagets suksess de kommende månedene».

VM spilles i Serbia i desember i år. Like før jul tok Karl Erik og hans ungarske jenter en sterk bronsemedalje i EM og er direkte kvalifisert for VM.

Karl Erik har hatt mye suksess som håndballtrener, først og fremst med Larvik, og før jul ble det bronse med de ungarske jentene. Han kom for alvor i medienes søkelys da det ble kjent at han var kjæreste med landslagsprofil Heidi Løke (30). Forholdet tok slutt i fjor høst.

LES OGSÅ: Didrik Solli-Tangen går glipp av lillebrors MGP-suksess


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer