Håndball-Karo har blitt mamma

Den drevne spilleren ønsket sitt første barn velkommen.

BLE MAMMA: Karoline Dyhre Breivang har fått sitt første barn. Bildet er fra landslagsturerningen i Gjøvik i 2015, der Norge vant 31-28 over Nederland. Dyhre Breivang ble etter kampen hyllet av laget. 
 Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
BLE MAMMA: Karoline Dyhre Breivang har fått sitt første barn. Bildet er fra landslagsturerningen i Gjøvik i 2015, der Norge vant 31-28 over Nederland. Dyhre Breivang ble etter kampen hyllet av laget. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

I fjor slapp hun nyheten om at hun har bestemt seg for å avslutte landslagskarrieren, og i mai kunne Karoline Dyhre Breivang (36) avsløre at hun og kjæresten venter sitt første barn.

- Det har ikke helt gått opp for meg, men det er veldig hyggelig og jeg er veldig glad, sa håndballspilleren til Østlands-Posten.

Fikk en datter

Torsdag 27. oktober denne uka kunne hun virkelig føle på gleden, da hun og kjæresten Thomas Grotle (43) ønsket sitt første barn velkommen. Det ble ei jente, og hun ble født på termin.

Alt skal stå bra til med den nybakte familien.

Det var på Facebook-sida til boka til håndballforfatter og tidligere Dagblad-journalist Stian Haraldsen at nyheten først ble offentliggjort.

«Nå har den tøffe bakspilleren fått det aller største gullet», skriver Haraldsen på Facebook.

Larvik-spilleren har tidligere uttalt at hun ventet å være tilbake for fullt igjen etter fødselen.

- Jeg håper å være klar til å spille igjen etter jul en gang, sa hun til ØP.

Imponerende karriere

Dyhre Breivang fortsetter i Larvik, og når den tid kommer at hun velger å legge opp, vil hun fortsette å holde på med håndball, opplyste Norges Håndballforbund i fjor.

34-åringen debuterte på landslaget i 2000 og har lagt bak seg mer enn 300 kamper og nærmere 500 mål med flagget på brystet.

Sammen med det norske landslaget har Breivang tatt to OL-gull, ett VM-gull og fem EM-gull.

Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Dyhre Breivang søndag kveld.

Artikkelen ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no