Zooey Deschanel:

Hånd i hånd med tv-kjendis en uke etter skilsmissenyheten

- De så veldig lykkelige ut.

NY FLAMME: Etter bruddet fra ektemannen skal Zooey Deschanel ha begynt å date tv-profilen Jonathan Scott. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Etter bruddet fra ektemannen skal Zooey Deschanel ha begynt å date tv-profilen Jonathan Scott. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For knappe to uker siden avslørte «New Girl»-stjernen Zooey Deschanel (39) og produsenten Jacob Pechenik (47) at de skulle skilles etter fire år som ektepar.

Sammen har de datteren Elsie (4) og sønnen Charlie (2).

- Etter mye diskusjon og en lang periode med planlegging, så har vi funnet ut av at vi har det bedre som venner, forretningspartnere og samarbeidene foreldre, enn livspartnere, fortalte parets talsperson til People, og la til:

- Vi vil fortsatt forplikte oss til bedriften vår, verdiene våre og viktigst av alt, barna våre. Tusen takk for at dere respekterer privatlivet vårt i denne perioden.

Bare en uke etter bruddnyheten meldte People at skuespilleren datet tv-stjernen Jonathan Scott (41), kjent fra realityserien «Property Brothers» som han leder sammen med tvillingbroren Drew Scott.

- Det er nytt, men de har det veldig moro sammen, fortalte en kilde til nettstedet.

Hollywood Life postet også bilder av paret mens de gikk hånd i hånd etter å ha spist middag sammen på restauranten Little Dom’s i Silver Lake i Los Angeles, fredag 13. september.

- De satt tett sammen og klarte ikke la være med å smile eller se på hverandre. De kjærtegnet hverandre hele tiden gjennom måltidet, og så veldig lykkelige ut, fortalte et øyenvitne til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Møttes sist måned

En venn nær Scott avslørte til People at duoen traff hverandre og fant tonen da spilte inn en episode sammen av James Cordens (41) populære talkshow-konsept «Carpool Karaoke».

Innspillingen skjedde i begynnelsen av august, og her var også Deschanels storesøster, «Bones»-stjernen Emily Deschanel (42), og Scotts bror Drew, med.

Tv-profilen postet den gang en bildekarusell med fire bilder fra opptaket med følgende kommentar:

- Traff noen nye mennesker i dag. Vi hadde det moro. Jeg tror jeg beholder dem.

Turtelduer

Onsdag meldte People at den gryende romansen mellom Zooey, som bor i Los Angeles, og Jonathan, som bor i Las Vegas, fortsetter å blomstre.

- Han får henne til å le og han er så søt med henne. De «bondet» over lidenskapen for musikk, delte en kilde, og fortsatte:

- Han står veldig nær familien sin og han elsker barn.

Deschanel og eksen, Jacob Pechenik, viste seg sammen offentlig for første gang høsten 2014, bare en måned etter at skuespilleren hadde brutt med kjæresten Jamie Linden (39).

De forelsket seg på settet til filmen «Rock The Kasbah», hvor han var en av produsentene og hun hadde en rolle.

Fra 2009 til 2012 var Zooey også gift med «Death Cab for Cutie»-vokalisten Ben Gibbard (43).

Jonathan Scott har på sin side ett ekteskap bak seg. Fra 2007 til 2010 var han gift med Kelsy Ully.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

LES OGSÅ: - Savner det en ektemann kan gjøre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer