Kourtney Kardashian og Younes Bendjima:

Hånd i hånd med sin 14 år yngre eks ett år etter bruddet

Nye bilder setter fart på romanseryktene mellom eksparet.

PRØVER IGJEN? Her er Kourtney Kardashian og Younes Bendjima sammen på Haider Ackermann show under moteuka i Paris i 2017. Foto: NTB Scanpix
PRØVER IGJEN? Her er Kourtney Kardashian og Younes Bendjima sammen på Haider Ackermann show under moteuka i Paris i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor kom nyheten om at det var slutt mellom Kourtney Kardashian (40) og hennes 14 år yngre kjæreste, Younes Bendjima (26), etter to år som kjærester.

Nyheten kom rett etter at flere bilder avslørte Younes i het flørt med en annen jente på det som i utgangspunktet skulle være en guttetur i Mexico.

Nå, ett år senere, kan det se ut som om eksparet har funnet tilbake til hverandre.

Det melder nemlig Daily Mail, som også poster bilder av paret sammen, fredag.

«Hun strålte»

På bildene nettstedet har fått tak i, spaserer Kourtney og Younes smilende hånd i hånd i Los Angeles.

26-åringen skal, ifølge Daily Mail, ha hentet realitystjernen i hennes hjem i Calabasas og sammen kjørte de til Los Angeles hvor de spiste lunsj på en italiensk restaurant. Deretter dro duoen videre til kunstgalleriet Blum And Poe Art Gallery i nabolaget Culver City.

«Kourtney strålte der hun gikk ved siden av ham», skriver blant annet Daily Mail.

Da ryktene om at Kourtney skulle ha funnet kjærligheten med Younes startet høsten 2016, var det fordi de tilbrakte usedvanlig mye tid sammen.

Paret ble observert ved flere ulike anledninger, etter at de først traff hverandre under moteuka i Paris.

Saken fortsetter nedenfor.

Utroskapsrykter

Etter å ha datet en god stund, dro de på en romantisk ferie til Egypt - hvor Younes kommer fra. Deretter fortsatte de i samme spor, med å dra på eksklusive turer sammen rundt om i verden - noe de dokumenterte godt via sosiale medier.

I begynnelsen av august i fjor ble det derimot kjent at duoen hadde gjort det slutt.

Rykter om utroskap oppsto altså etter at flere bilder viste Younes i het flørt med Justin Biebers (24) ekskjæreste Jordan Ozuna (28) i Mexico.

Etter at bildene ble spredt som ild i tørt gress, delte Younes en lengre tekst på sin Instagram Story - tilsynelatende for å forsvare seg overfor Kourtney:

Foto: Skjermdump, Instagram
Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Foto: Skjermdump, Instagram
Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

- Nok en gang feilet dere. Jeg er ikke tilknyttet dette «livet», så dere kan ikke røre meg. Jeg vet hvem jeg er, hvor jeg kommer fra og hvor jeg vil i livet. Og det plager dere. Kun en mening betyr noe, og det er Guds mening, skrev han.

Videre hamret også 26-åringen løs mot de utenlandske tabloidene, blant andre Daily Mail, som publiserte bildene av ham og Ozuna.

- De ønsker virkelig at jeg skal være den dårlige personen. F**k deres Hollywood-tull. Kan jeg ikke ha venner lenger? Hvor er de 12 andre vennene mine, Daily Mail? Godt observert, skrev Younes.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

LES OGSÅ: Demi Lovato: - Vi har vært på date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer