Hånd i hånd med ny mann etter utroskapsskandalen

Det kan se ut som om Liberty Ross endelig har lagt affæren mellom ektemannen og Kristen Stewart bak seg.

BITTERT BRUDD: Liberty Ross og Rupert Sanders på premieren av filmen «Snowman and the Huntsman», som Sanders regisserte og Ross hadde en rolle i. Det var på settet i filmen at Rupert møtte Kristen Stewart, som han innledet et seksuelt forhold til. Foto: All Over Press
BITTERT BRUDD: Liberty Ross og Rupert Sanders på premieren av filmen «Snowman and the Huntsman», som Sanders regisserte og Ross hadde en rolle i. Det var på settet i filmen at Rupert møtte Kristen Stewart, som han innledet et seksuelt forhold til. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor sommer raste hele verden til modellen Liberty Ross (34) sammen da det ble kjent at ektemannen Rupert Sanders (42) hadde hatt en affære med Kristen Stewart (22).

Siden avsløringene har Ross kastet Rupert ut av deres felles hjem i Los Angeles, søkt om skilsmisse, posert naken i bladet Love og vasset i jobbtilbud.

Rupert Sanders på sin side har desperat tryglet kona om tilgivelse, men nå ser det ut som om det er for sent for ham. Etter en kort flørt med ekskjæresten Christopher Taylor i september, kom nemlig den mørke skjønnheten hånd i hånd med den nesten dobbelt så gamle musikkmogulen Jimmy Iovine (60) tirsdag, skriver RadarOnline.com.

Paret leide da de var på vei for å se Broadway-stykket «Motown: The Musical» på teateret Lunt-Fontanne i New York, men da de oppdaget fotografene slapp de taket i hverandre og gikk inn hver for seg, skriver nettstedet.

I februar ble også Liberty sett sammen med Iovine, som har en formue på 700 millioner dollar, da de forlot et hotell sammen i samme by, ifølge RadarOnline.com.

Fra ekteskapet med Sanders har Ross barna Skyla (7) og Tennyson (5).LES OGSÅ:  - Stewart nekter å svare på meldinger fra Sanders

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer