Harry Styles:

Hånd i hånd med ny flamme

Kjærligheten blomstrer for ungpikeidolet.

FLØRT: Det er ikke første gang de to har blitt observert sammen. Foto: Tiziana FABI / AFP / NTB
FLØRT: Det er ikke første gang de to har blitt observert sammen. Foto: Tiziana FABI / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at de siste årene har vært av det mer hektiske slaget for Harry Styles (29). Ikke bare har han gitt ut musikk, han har vært på turné, og tatt steget inn i skuespillerverden.

Det er heller ingen tvil om at kjærlighetslivet hans er av stor interesse heller.

Tidlig i år ble det slutt mellom han og skuespilleren Olivia Wilde (39). Siden den gang har det florert av bilder og rykter om nye flammer.

Siden i sommer har Styles blitt koblet til nok en skuespiller. Denne gangen spekuleres det på søt musikk mellom sangstjernen og Taylor Russell (29).

RYKER: Fredag 27. januar fikk et fullsatt Kia Forum en opplevelse de nok sent vil glemme. Under konserten gikk det galt for Harry Styles. Vis mer

De to har blitt tatt på fersken opp til flere ganger. Nå er de igjen fotografert sammen, denne gangen hånd i hånd mens de går tur i London, skriver People.

Russell har blant annet vært å se i publikum på en av Styles' konserter, mens Styles blant annet har deltatt på premieren av et teaterstykket Russell spiller i.

Under etterfesten til teaterstykket ble duoen også sett holdene rundt hverandre.

Styles har, som nevnt, blitt koblet til en rekke kvinner. Tidligere i år tok en video hvor han og Emily Ratajkowski (32) klinte til fyr på nettet.

Harry Styles holder konsert i Telenor Arena fredag 1. juli, og kommenterer skytingen som kostet to personer livet i Oslo sentrum lørdag 25. juni. Video: Sigrid Hvidsten Vis mer

Verken han eller Russell har kommentert romanseryktene.

LES OGSÅ: - Ødelegger dansene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer