Ashley Benson og G-Eazy

Hånd i hånd med ny flamme etter bruddet

Ikke skremt av bråket rundt bruddet.

HÅND I HÅND: I helgen ble Ashley Benson og G-Eazy observert sammen i Los Angeles, og stemningen så ut til å være god - på tross av oppstyret rundt bruddet mellom henne og Cara Delevingne. Foto: NTB scanpix
HÅND I HÅND: I helgen ble Ashley Benson og G-Eazy observert sammen i Los Angeles, og stemningen så ut til å være god - på tross av oppstyret rundt bruddet mellom henne og Cara Delevingne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I starten av mai ble det kjent at forholdet mellom Cara Delevingne (27) og Ashley Benson (30) hadde tatt slutt etter nesten to år. Dette ifølge flere utenlandske medier.

Ikke lenge etter at bruddet ble offentlig kjent, skapte et møte mellom Ashley og en helt annen person forvirring - og spekulasjoner om at utroskap var årsaken til bruddet.

Ifølge E! News så nemlig et øyevitne Ashley Benson utveksle et aldri så lite kyss med rapper G-Eazy (30), hvis egentlige navn er Gerald Earl Gillum, få dager etter at bruddet nådde offentligheten. De to ble også fotografert i en bil sammen.

Nærkontakt

Cara slo imidlertid hardt ned på spekulasjonene og tok Ashley i forsvar.

«Til alle som sender hat til Ashley Benson, vær så snill - slutt. Dere vet ikke sannheten, det er det bare jeg og henne som gjør, og det er akkurat slik det skal være», skrev Delevingne på Instagrams historiefunksjon, ifølge Us Weekly.

I kjølvannet av oppstyret rundt bruddet, har imidlertid Ashley og G-Eazy fortsatt å tilbringe tid sammen. Så sent som nå i helgen ble de observert i tospann ute i Los Angeles, melder Us Weekly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer