Ashley Benson og G-Eazy

Hånd i hånd med ny flamme etter bruddet

Ikke skremt av bråket rundt bruddet.

HÅND I HÅND: I helgen ble Ashley Benson og G-Eazy observert sammen i Los Angeles, og stemningen så ut til å være god - på tross av oppstyret rundt bruddet mellom henne og Cara Delevingne. Foto: NTB scanpix
HÅND I HÅND: I helgen ble Ashley Benson og G-Eazy observert sammen i Los Angeles, og stemningen så ut til å være god - på tross av oppstyret rundt bruddet mellom henne og Cara Delevingne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I starten av mai ble det kjent at forholdet mellom Cara Delevingne (27) og Ashley Benson (30) hadde tatt slutt etter nesten to år. Dette ifølge flere utenlandske medier.

Ikke lenge etter at bruddet ble offentlig kjent, skapte et møte mellom Ashley og en helt annen person forvirring - og spekulasjoner om at utroskap var årsaken til bruddet.

Ifølge E! News så nemlig et øyevitne Ashley Benson utveksle et aldri så lite kyss med rapper G-Eazy (30), hvis egentlige navn er Gerald Earl Gillum, få dager etter at bruddet nådde offentligheten. De to ble også fotografert i en bil sammen.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

Nærkontakt

Cara slo imidlertid hardt ned på spekulasjonene og tok Ashley i forsvar.

«Til alle som sender hat til Ashley Benson, vær så snill - slutt. Dere vet ikke sannheten, det er det bare jeg og henne som gjør, og det er akkurat slik det skal være», skrev Delevingne på Instagrams historiefunksjon, ifølge Us Weekly.

I kjølvannet av oppstyret rundt bruddet, har imidlertid Ashley og G-Eazy fortsatt å tilbringe tid sammen. Så sent som nå i helgen ble de observert i tospann ute i Los Angeles, melder Us Weekly.

Ifølge nettstedet viste de to hverandre kjærtegn i en dagligvarebutikk i byen, etter at de hadde vært ute på en fottur sammen.

Begge to var avslappet antrukket i shorts og joggesko, mens G-Eazy på et tidspunkt ble fotografert iført et sort munnbind. Ashley så på sin side ut til å nøye seg med å dra halstørklet sitt opp over nese og munn.

Duoen ble også fotografert mens de holdt hender, og Us Weekly skriver at de begge så ut til å være engasjert i samtale med hverandre.

Mye tid sammen

Dette er altså ikke første gang G-Eazy og Ashley Benson er blitt observert sammen den siste tiden.

Søndag 10. mai ble de sett sammen i butikken Lassens Natural Food & Vitamins i Los Angeles, mens de dagen etter ble observert mens de kysset i Ashleys bil da de hentet take away-mat. Et par uker senere skal de også ha kost seg med en kjøretur i G-Eazys Ferrari, ifølge Us Weekly.

På tross av de mange observasjonene av de to sammen, skal ingen av dem være ute etter et forpliktende forhold.

- De henger sammen og dater hverandre, men det er ikke noe seriøst, sa en kilde til Us Weekly i midten av mai.

De to samarbeidet for øvrig på en coverversjon av Radiohead-hitlåta «Creep» i april.

MØTTES: Cristian og Sandra bestemte seg for å møtes og ordne opp mellom dem, etter at utroskap ødela forholdet deres. Video: Rød Løper Vis mer

Arrestasjon og brudd

Mens «Pretty Little Liars»-stjernen Ashley Benson har skapt utallige overskifter på grunn av sitt forhold med skuespiller og supermodell Cara Delevingne de par siste årene, har G-Eazy også stått for sin andel av oppslag i kjendispressen.

I mai for to år siden ble rapperen arrestert i Stockholm, dagen før han spilte foran tusenvis av russ under Landstreffet i Stavanger.

Den amerikanske rapperen hadde holdt en konsert i den svenske hovedstaden, og senere på kvelden havnet han i bråk på et utested. Han ble senere pågrepet, og siktet for vold mot tjenestemann, at han motsatte seg arrest og for narkotikabesittelse. Ifølge E! News sa G-Eazy seg skyldig, fikk prøvetid og en saftig bot på 10 000 dollar.

Et par måneder senere ble det kjent at forholdet mellom G-Eazy og artisten Halsey (25) hadde tatt slutt, omtrent ett år etter at de begynte å date. De to fant deretter tilbake til hverandre igjen, men høsten samme år var det over og ut mellom dem.

ÅPNER OPP: Før Ida Myren sjekket inn på «Love Island», var hun kjæreste med en annen realitydeltaker, nemlig Emil Vasstrand. Nå forteller de hvorfor forholdet deres tok slutt. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Stjernen (34) funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer