Rita Ora:

Hånd i hånd med Jude Laws modellsønn

- De er veldig forelsket.

NYTT PAR: Rita Ora skal ha blitt kjæreste med Rafferty Law. Her er de avbildet sammen mandag denne uka. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR: Rita Ora skal ha blitt kjæreste med Rafferty Law. Her er de avbildet sammen mandag denne uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vår skal Rita Ora (29) ha vært fullstendig knust da forholdet mellom henne og «Spider Man»-stjernen Andrew Garfield (36) tok slutt.

- Andrew brøt nylig med henne, og det har vært tøft ettersom de tilbragte mye tid sammen. De feiret jul sammen og hun trodde at det gikk fint mellom dem, fortalte en kilde til The Sun i mars.

Nå, ni måneder etterpå, ser lykken ut til å smile til popstjernen igjen. Hun skal nemlig ha forelsket seg i den seks år yngre modellspiren Rafferty Law (23), som er sønn av det tidligere stjerneparet Jude Law (46) og Sadie Frost (54).

«Seriøst forhold»

Duoen skal ha truffet hverandre under innspillingen av filmen «Twist», som er basert på Charles Dickens novelle Oliver Twist. I det britiske dramaet har Rafferty hovedrollen som Oliver, mens Rita spiller karakteren Artful Dodger, og det skal ikke ha tatt lang tid før det oppstod søt musikk på settet.

- Det begynte å småkoke mellom dem kort tid etter at de begynte å jobbe sammen, forteller en kilde til The Sun, ifølge Contact Music, og legger til:

- Folk var rask med å kommentere kjemien mellom dem, og så begynte sladderet. Men det var først etter en stund at tiltrekningen vokste og at det ble mer seriøst.

Ora og Law skal ha prøvd å holde romansen skjult en god stund, men under British Fashion Awards mandag valgte de å forlate arrangementet hånd i hånd. De ble også sett sammen på Giorgio Armanis fest på baren Harrys samme kveld.

- De er i et ordentlig forhold nå, så de bestemte seg for at de var klare til å vise seg som par for første gang. De klarte ikke la være å ikke holde hender. Ting er fremdeles ganske nytt mellom dem, men de er veldig forelsket akkurat nå, deler kilden videre, ifølge nettstedet.

Rafferty debuterte som modell høsten 2017, og har blant annet gjort kampanjer for det svenske klesmerket Tiger of Sweden, samt gått på catwalken for Dolce & Gabbana en rekke ganger. Rollen i «Twist» er hans første store skuespillerjobb.

Rita Ora har tidligere vært kjæreste med kjente stjerner som Rob Kardashian (32) og Calvin Harris (35). Hun har også vært linket til blant annet Justin Bieber (25) og Liam Payne (26).

I fjor, da popstjernen slapp låten «Girls», stod hun frem som bifil.

- Jeg har hatt romantiske forhold til både kvinner og menn i løpet av livet, og dette er min personlige reise, skrev hun blant annet i et innlegg på Twitter.

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Perry og Bloom har utsatt bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer