Gwyneth Paltrow:

Hånd i hånd med eksmannens nye kjæreste

Overrasker.

SKILT: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har fortsatt et godt forhold til tross for skilsmissen. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP/NTB
SKILT: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har fortsatt et godt forhold til tross for skilsmissen. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en årrekke ble Gwyneth Paltrow (51) og Chris Martin (46) sett på som et av Hollywoods mest stabile par, så mange ble trolig tatt på senga da nyheten om skilsmissen kom i 2014.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vi likevel gå hver til vårt, skrev de i en pressemelding på Paltrows hjemmeside GOOP den gangen.

Gwyneth Paltrow er saksøkt for 30 millioner kroner etter en skiulykke i 2016. Video: AP. Vis mer

Paret har datteren Apple (19) og sønnen Moses (17) sammen, og i etterkant av bruddet har de klart å samarbeide tett om barnas oppdragelse, samt beholde et godt vennskap.

Begge har også funnet kjærligheten på nytt.

Mens Paltrow giftet seg med «Glee»-regissøren Brad Brad Falchuk (52) i 2018, så har «Coldplay»-vokalisten vært sammen med «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (34) siden 2017.

Uvanlig vennskap

Til tross for at mange har et anspent forhold til sine ekser og deres nye partnere, så er ikke dette tilfellet i Paltrow og Martins tilfelle. Snarere tvert i mot.

I en «spørsmål og svar»-runde på Instagram publiserte nemlig Oscar-vinneren onsdag et bilde av seg selv og Johnson hånd i hånd.

Dette skjedde etter at en fan dristet seg til å spørre om å få se et bilde av dem sammen, ifølge People.

Foto: Skjermdump fra Instagram/Gwyneth Paltrow
Foto: Skjermdump fra Instagram/Gwyneth Paltrow Vis mer

Dette er ikke første gang Paltrow deler åpent om det uvanlige vennskapet mellom henne og eksmannens nye kjæreste.

Tidligere i høst avslørte 51-åringen at hun og Johnson står hverandre svært nær.

- Vi er faktisk veldig gode venner, fortalte hun da i en video på Instagram, ifølge Page Six, og innrømmet samtidig at hun er utrolig glad i Johnson.

- Hun er en skjønn og fantastisk person, skrøt filmstjernen videre.

Ifølge Page Six har de to jentene blitt observert sammen ved flere anledninger i løpet av de siste årene.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

I 2021 ble de sett sammen på Guccis moteshow i Los Angeles - og året før reiste Johnson på familietur med Paltrow, Martin og barna på en skiferie til Aspen i Colorado, USA.

- Jeg forguder henne. Jeg skjønner at det kan virke rart, fordi det er så ukonvensjonelt. Men hun er bare nydelig, delte hun med Harper's Bazaar for tre år siden.

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen etter fødsel