Bradley Cooper og Irina Shayk:

Hånd i hånd med eksen

De to eksene ble denne uken observert sammen.

OBSERVERT: Bradley Cooper og Irina Shayk ble observert sammen hånd i hånd i New York. De gikk hver til sitt i 2019. Foto: BrosNYC / Backgrid USA / NTB
OBSERVERT: Bradley Cooper og Irina Shayk ble observert sammen hånd i hånd i New York. De gikk hver til sitt i 2019. Foto: BrosNYC / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Det har allerede gått to år siden nyheten om at skuespiller Bradley Cooper (46) og modell Irina Shayk (35) gikk fra hverandre slo ned som en bombe i Hollywood.

Paret begynte å date tilbake i 2015, og to år senere, i 2017, fikk de datteren Lea de Seine (4) sammen. I juni 2019 valgte de imidlertid å gå hver til sitt, etter fire år sammen.

Både Cooper og Shayk var lenge tause om bruddet, men i fjor sommer lettet sistnevnte litt på sløret.

- Jeg tror vi har vært veldig heldige som har fått oppleve det vi hadde sammen. Livet uten B er nytt, utalte hun til britiske Vogue.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Hånd i hånd

Nå, to år etter at de gikk hver til sitt, er det flere som klør seg i hodet etter at det har blitt publisert nye bilder.

De to eksene har nemlig blitt observert sammen i New York, mens de leier hverandre.

Ifølge Page Six var eksparet på vei til 46-åringens leilighet.

EKSER: Cooper og Shayk gikk hver til sitt for to år siden. Nå har de blitt observert sammen. Foto: BrosNYC / Backgrid USA / NTB
EKSER: Cooper og Shayk gikk hver til sitt for to år siden. Nå har de blitt observert sammen. Foto: BrosNYC / Backgrid USA / NTB Vis mer

Tidligere i år forklarte modellen til Elle hvorfor hun sjelden uttaler seg om forholdet med skuespilleren.

- Mitt tidligere forhold, det er noe som tilhører meg, det er privat. Det er bare en del av mitt indre som jeg ikke vil dele, sa hun.

Romanserykter

Til tross for at eksparet fremdeles ikke har uttalt seg om hva som gikk skeis i forholdet, var det flere som spekulerte på om artist Lady Gaga (35) kunne ha noe med bruddet å gjøre.

En kilde med tilknytning til paret sa nemlig til People at Cooper var mye bortreist og opptatt da han og Gaga spilte inn suksessfilmen «A Star Is Born», som vant Oscar-pris.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

- Bradley var følelsesmessig distansert da de spilte inn filmen. Hun prøvde å redde forholdet, men det hadde allerede forandret seg. Siden de to er veldig private rundt forholdet sitt, var det få som visste hva som egentlig foregikk, sa kilden til nettstedet.

Samtidig begynte det å gå rykter om at Cooper og Gaga hadde funnet tonen på settet. Begge har i etterkant avkreftet romanseryktene.

LES OGSÅ: Er dette et stikk mot eksen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer