FAMILIEDRAMA? Bildet til høyre viser Hayden Panettiere sammen med Brian Hickerson. Etter nye bilder spekuleres det på om hun har funnet tonen med broren hans, Zach Hickerson. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEDRAMA? Bildet til høyre viser Hayden Panettiere sammen med Brian Hickerson. Etter nye bilder spekuleres det på om hun har funnet tonen med broren hans, Zach Hickerson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hayden Panettiere:

Hånd i hånd med broren til eksen

- De så ut som et ekte par.

Publisert

Det har vært et turbulent år for «Heros»-stjernen Hayden Panettiere (30).

Først ble det slutt med den ukrainske bokseren Wladimir Klitschko (43), som hun har datteren Kaya (5) med, og deretter innledet hun et nytt forhold.

I september ble det klart at Hollywood-stjernens nye flamme var amerikaneren Brian Hickerson (30) og at de hadde datet et par måneder. Og selv om Panettiere tilsynelatende virket lykkelig utad, skal det likevel ha ligget en mørk sky over skuespilleren.

Vold og besøksforbud

Etter den brutte forlovelsen fra Wladimir flyttet nemlig datteren med ham til hans hjemland Ukraina.

Men ikke nok med det. I mai sørget Panettiere og Hickerson for flere overskrifter i media etter at han ble arrestert for vold mot henne, skrev blant annet People.

En dommer i Los Angeles ga også Hickerson besøksforbud, noe som innebar at han måtte holde seg minst 91,4 meter (100 yards, journ.anm.) unna Panettiere.

Selv om ikke 30-åringen selv har bekreftet et brudd fra Brian, spekulerer nå flere amerikanske medier på det likevel er slutt mellom dem.

Onsdag sist uke ble hun nemlig sett hånd i hånd i New York med Brians bror, Zack Hickerson, skriver E! News. Nettstedet publiserer også et bilde av de to sammen.

- De så veldig komfortable ut. De så ut som et ekte par. De var spøkefulle, glade og kjærlige med hverandre, forteller en kilde om duoens spasertur, og legger til:

- Selv om fotografer tok flere bilder av dem fortsatte de å holde hender, le og smile.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

«Kun venner»

Nyheten kommer altså tre måneder etter at den nå angivelige eks-kjæresten ble arrestert for vold mot henne. E! News skriver nemlig at «Nashville»-stjernen dumpet Brian etter denne hendelsen.

- Hun har lent seg på Zach i håp om å komme over Brian, forteller en annen kilde til nettstedet.

In Touch Weekly melder derimot at det ikke er noe romantikk mellom Hayden og Zack.

- De er kun venner. De har vært venner hele tiden mens hun har datet Brian; Zach og Brian står hverandre nær, forteller en familievenn til nettstedet.

Denne kilden hevder også at Hayden og Brian fremdeles er kjærester - til tross for voldsepisoden og besøksforbudet.

- Det er vanskelig for Brian at han ikke kan bli sett offentlig med Hayden. Han elsker henne, og han sier at det ikke er slutt mellom dem, deler kilden videre.

Vis mer

LES OGSÅ: Tore Petterson viser frem kjæresten for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer