Hayden Panettiere:

Hånd i hånd med broren til eksen

- De så ut som et ekte par.

FAMILIEDRAMA? Bildet til høyre viser Hayden Panettiere sammen med Brian Hickerson. Etter nye bilder spekuleres det på om hun har funnet tonen med broren hans, Zach Hickerson. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEDRAMA? Bildet til høyre viser Hayden Panettiere sammen med Brian Hickerson. Etter nye bilder spekuleres det på om hun har funnet tonen med broren hans, Zach Hickerson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært et turbulent år for «Heros»-stjernen Hayden Panettiere (30).

Først ble det slutt med den ukrainske bokseren Wladimir Klitschko (43), som hun har datteren Kaya (5) med, og deretter innledet hun et nytt forhold.

I september ble det klart at Hollywood-stjernens nye flamme var amerikaneren Brian Hickerson (30) og at de hadde datet et par måneder. Og selv om Panettiere tilsynelatende virket lykkelig utad, skal det likevel ha ligget en mørk sky over skuespilleren.

Vold og besøksforbud

Etter den brutte forlovelsen fra Wladimir flyttet nemlig datteren med ham til hans hjemland Ukraina.

Men ikke nok med det. I mai sørget Panettiere og Hickerson for flere overskrifter i media etter at han ble arrestert for vold mot henne, skrev blant annet People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer