Kate Beckinsale og Pete Davidson:

Hånd i hånd med Ariana Grandes eks-forlovede

Hollywood-stjernen Kate Beckinsale (45) i het flørt med komiker Pete Davidson (25).

NY ROMANSE?: Pete Davidson har tilsynelatende lagt bruddet med Ariana Grande bak seg. Nå dater han nemlig den 20 år eldre Hollywood-stjernen Kate Beckinsale. Foto: NTB Scanpix
NY ROMANSE?: Pete Davidson har tilsynelatende lagt bruddet med Ariana Grande bak seg. Nå dater han nemlig den 20 år eldre Hollywood-stjernen Kate Beckinsale. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I oktober kom nyheten om at Ariana Grande (25) og Pete Davidson (25) hadde gjort det slutt etter en virvelvind romanse.

Paret rakk å bli kjærester, flytte sammen, skaffe seg matchende tatoveringer og forlove seg - i løpet av en periode på knappe fem måneder.

Mens Grande har skrevet om bruddet i låta «Thank U, Next», så avslørte Davidson under en stand up-opptreden i Boston at han hadde søkt trøst hos familien for å bearbeide sorgen.

Da skal han blant annet ha fortalt at han «brast i gråt foran sin mor» - overveldet av de tunge følelsene.

Dukket opp på Petes show

Nå kan det derimot se ut som om det går bedre for «Saturday Night Live»-profilen.

De siste ukene har han nemlig blitt sett i het flørt med den 20 år eldre Hollywood-stjernen Kate Beckinsale (45), og nå svirrer romanseryktene for fullt, melder People.

Saken fortsetter under bildet.

HÅND I HÅND: Her forlater Kate Beckinsale og Pete Davidson lokalet komikeren akkurat har holdt et stand-up show fredag. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Her forlater Kate Beckinsale og Pete Davidson lokalet komikeren akkurat har holdt et stand-up show fredag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fredag satt Beckinsale, som nylig havnet på sykehus med sprukket cyste, i salen da Davidson holdt et stand-up show på populære Largo i Hollywood. Etter opptredenen forlot duoen lokalet hånd i hånd.

Det ble tatt flere bilder av dem sammen, og mens komikeren ikke virket å bry seg stort om alle fotografene, så prøvde skuespilleren å skjule fjeset bak hånden.

Paret forsvant kort tid etter i en bil, og ble deretter sett sammen på Davidsons hotell i Santa Monica.

- De ankom hotellet hånd i hånd. Kate så fantastisk ut, forteller et øyenvitne til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Har 19 år gammel datter

Første gang duoen ble sett flørtende sammen var under Golden Globe Awards i begynnelsen av januar.

På Netflix sin etterfest skal de ha tilbrakt mer eller mindre hele kvelden sammen i dyp samtale. En kilde hevder også at de var svært kjærlige med hverandre på festen, skriver People.

Dette er ikke første gang Beckinsale, kjent fra filmer som «Pearl Harbour» og «The Aviator», blir linket til en mye yngre mann.

Sommeren 2017 dukket det opp bilder av at Kate delte flere hete kyss med den 22 år yngre skuespilleren Matt Rife (23).

Saken fortsetter nedenfor.

I åtte år var Kate Beckinsale kjæreste med skuespilleren Michael Sheen (49), og sammen fikk de datteren Lily Mo Sheen (19).

Eksene beholdt et nært vennskap etter bruddet i 2003, og året etter giftet den britiske filmstjernen seg med regisørren Len Wiseman (45) i en romantisk seremoni i Bel-Air i California.

11 år senere gikk paret hver til sitt. De fikk ingen barn sammen.

- De er fremdeles venner og tilbringer tid sammen i Los Angeles når Kate er der. Bruddet er ikke dramatisk. Det er ikke Kates stil. De har begge kompliserte timeplaner og har vokst fra hverandre, fortalte en kilde til People den gang.

LES OGSÅ: - Feiret forlovelsen med sprit og strippere