Kate Beckinsale (46):

Hånd i hånd med 24 år yngre mann

Hollywood-stjernen Kate Beckinsales nye flamme er kun ett år eldre enn datteren hennes.

HÅND I HÅND: Kate Beckinsale (46) ble fotografert hånd i hånd med artisten Goody Grace (22) - som så vidt er eldre enn Beckinsales datter Lily. Foto: Backgrid/ NTB scanpix
HÅND I HÅND: Kate Beckinsale (46) ble fotografert hånd i hånd med artisten Goody Grace (22) - som så vidt er eldre enn Beckinsales datter Lily. Foto: Backgrid/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I fjor vinter vakte det stor oppsikt da det ble kjent at filmstjernen Kate Beckinsale (46) hadde innledet et forhold til den 20 år yngre komikeren Pete Davidson (26).

Ryktene om romansen skjøt fart etter at duoen først ble sett i het flørt under Golden Globe-utdelingen i begynnelsen av januar 2019.

Deretter viste de seg sammen en rekke ganger, og de gjorde lite for å skjule følelsene sine for hverandre. Mens duoen fartet rundt på ulike eventer i Los Angeles holdt de nemlig både hender og kysset i full offentlighet.

I slutten av april i fjor, knappe fire måneder etter at de ble sett sammen for første gang, gikk de derimot hver til sitt.

- Har datet en stund

Nå, ett år senere, skal Beckinsale ha falt for nok en ung mann. Hennes nye flamme er den kanadiske artisten Goody Grace som er 24 år yngre enn henne selv, melder TMZ.

Kjendisnettstedet deler også bilder av en smilende filmstjerne som spaserer hånd i hånd med Goody i nabolaget Brentwood i Los Angeles søndag.

- De ser ganske kjærlige ut her, og dette signaliserer ganske sikkert at de dater. Det kan virke som om de har vært et par i noen måneder allerede, for Kate og Goody ble også sett sammen i januar. Da så de også ut som om de var mer enn bare venner, melder TMZ.

Us Weekly omtaler også den nye relasjonen. De skriver blant annet at duoen følger hverandre på Instagram og at «Pearl Harbor»-stjernen har kommentert på flere av Goodys bilder. Den 23. mars skal hun ha delt en emoji med hjerteøyne under en video av musikeren som covrer Conan Grays sang «The Story», ifølge nettstedet.

Kates datter Lily (21) er for øvrig bare er ett år yngre enn Goody.

Advarte mot romanse

Fra 1995 til 2003 var den britiske skuespilleren sammen med skuespilleren Michael Sheen (51). Det er han som er far til Lily.

I elleve år var Kate også gift med regissøren Len Wiseman (47), og et par år etter at de skilte lag, innledet hun et forhold til den 22 år yngre skuespilleren Matt Rife (25).

Da nyheten om romansen mellom den flotte 46-åringen og Pete Davidson ble kjent i fjor, var Matt Rife raskt ute med å advare komikeren mot henne.

MATT RIFE: Kate Beckinsale har tilsynelatende en forkjærlighet for yngre menn. Her er hennes tidligere flamme Matt Rife avbildet på MTV Video Music Awards i 2017. Foto: NTB scanpix
MATT RIFE: Kate Beckinsale har tilsynelatende en forkjærlighet for yngre menn. Her er hennes tidligere flamme Matt Rife avbildet på MTV Video Music Awards i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Beckinsale og Rife skal ha datet av og på i ett år før det ble slutt i 2018, og forholdet skal ha vært av det turbulente slaget.

- Det var ... komplisert. Definitivt. Det var oppturer og nedturer. Men hun har gått videre, og jeg er glad for det. Jeg håper de begge får det de ønsker ut av dette, fortalte Rife til TMZ i mars i fjor.

På reporterens oppfordring, kom han også med noen råd til Davidson:

- Eh ... Mann til mann? Kom deg vekk! sa han, og la til:

- Nyt det. Nyt det mens du kan. Jeg håper de begge er lykkelige, jeg håper det kan utvikle seg til et etablert, godt forhold (...) Jeg har ikke så mange gode råd, men bare vær forsiktig!

Davidson har derimot bare hyggelige ting å si om eksen sin.

- Hun er et av de morsomste menneskene jeg noen gang har truffet, skrøt han i et intervju med Charlamagne Tha God i februar.

Videre forklarte 26-åringen at timingen for hans og Beckinsales forhold derimot ikke var ideell. Han hadde nemlig sitt å stri med i den perioden og var i ferd med å sjekke inn på rehab.

- Jeg var ikke på mitt beste den gang, og Kate var opptatt med en rekke skuespillerjobber. Hun er en superstjerne.

KJÆRESTER: Omid og Iselin har hatt hatt en fin tone lenge på «Love Island», men nå vil Omid ta det et steg videre, og spør om de skal bli kjærester. Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter forhold med kjærlighetserklæring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer