BLE TRILLINGPAPPA: Espen Hana ble pappa til trillinger i 2007. Nå snakker han ut om alkoholproblemene han hadde for fire år siden.  Foto: SCANPIX
BLE TRILLINGPAPPA: Espen Hana ble pappa til trillinger i 2007. Nå snakker han ut om alkoholproblemene han hadde for fire år siden. Foto: SCANPIXVis mer

Hana: - Jeg drakk hver dag

Men etter at Grand Prix-helten Espen Hana sluttet med det fikk han trillinger...

SEHER.NO: Espen Hana (45), kom til finalen i årets Melodi Grand Prix, og er nå i gang med sitt nye solo-show "Stolt som en Hana".

Men for fire år siden var han langt nede. Vendepunktet kom da han bestemte seg for å slutte å drikke, skriver Se og Hør weekend.

- Alkohol var en stor del av livet mitt. Jeg drakk hver eneste dag og hadde det virkelig ikke bra, sier han til Se og Hør.

- Jeg lå ikke i rennesteinen, men jeg kunne lett endt der – som alkoholiker. Jeg måtte velge om jeg ville være familiemann eller bohem. Jeg valgte det første, sier Hana.

- Det var supertrist å se, men jeg stilte ham ingen ultimatum, sier kona Inger (39) om alkoholforbuket til ektemannen.

Men at alkoholen tæret på forholdet er det ingen tvil om. Paret ble også separert i ett år, før de gjorde ett nytt forsøk.

Etter at Espen flyttet inn igjen til kona og sønnen Frikk, ble de trillingforeldre.  13. august i 2007 kom Jo, Juel og Billy til verden.

Se bilde av trillingene i Se og Hør weekend!

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Favoritt blant 23 av 23 eksperter