MYRDET: Politifolk i hele Nord-Amerika leter etter den som drepte og lemlestet nakenmodellen Jasmine Fiore, men morderen er fortsatt på frifot Foto: All Over Press
MYRDET: Politifolk i hele Nord-Amerika leter etter den som drepte og lemlestet nakenmodellen Jasmine Fiore, men morderen er fortsatt på frifot Foto: All Over PressVis mer

- Han viste ingen tegn til anger

Turgåer ante ikke at det var den mistenkte modell-morderen han pratet med...

SEHER.NO: Nyheten om at Ryan Jenkins (32) - mannen som er mistenkt for det bestialske drapet på den tidligere Playboymodellen Jasmine Fiore - var arrestert i Toronto, gikk i går verden rundt.

Senere på dagen dementerte politiet saken, etter å ha funnet ut at de hadde pågrepet feil person.

Ifølge TMZ.com har imidlertid en tilfeldig forbipasserende bekreftet å ha møtt Jenkins - som er mistenkt for å være personen som fjernet Fiores tenner og fingre etter å ha drept henne - rett ved grensen, før det ble kjent at han kunne være innblandet i saken.

- Han viste ingen anger og skal ha oppført seg som om ingenting uvanlig hadde skjedd, har vitnet forklart politiet ifølge TMZ.

Politiet skal nå være sikre på at han har krysset grensen til Canada, men og mistenker at hans rike foreldre - som begge bor i landet, hjelper til med å holde ham skjult.

Et fly tilhørende Jenkins' far - som for tiden jobber med byggeprosjekter på Bahamas - fløy til Canada kort tid etter at det ble kjent at Ryan var under mistanke for mord.

De vil nå holde tett øye med Ryans kanadiske venner og familie, i håp om å finne den mordmistenkte mannen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Identifisert ved hjelp av silikoninnleggene