Alia Shawkat:

- Han visste ingenting

Åpner seg om romanseryktene.

ÅPNER OPP: For to år siden florerte ryktene om at Brad Pitt hadde innledet en flørt med den mye yngre skuespillerkollegaen Alia Shawkat. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB
ÅPNER OPP: For to år siden florerte ryktene om at Brad Pitt hadde innledet en flørt med den mye yngre skuespillerkollegaen Alia Shawkat. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2019 begynte det å svirre en rekke rykter om at Hollywood-stjernen Brad Pitt (58) hadde funnet tonen med den 25 år yngre «Arrested Development»-stjernen Alia Shawkat (32).

Våren etter fortsatte duoen å tilbringe tid sammen, noe som satte ytterligere fart på spekulasjonene om at det hadde oppstått følelser mellom dem.

- De henger mye sammen. De bor bare ti minutter unna hverandre, så Alia sykler eller spaserer over til Brads hus så fort de har tid til å slappe av. Det er et veldig lett og organisk forhold, fortalte en kilde til US Weekly den gang.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Ble forfulgt

Nå, to år senere, letter Shawkat på sløret om hva både hun og Brad Pitt tenkte om de påståtte romanseryktene.

- De kom helt plutselig og forsvant like fort igjen. Det skjedde under covid og jeg stod alene med det. Det var så merkelig. Nå føles alt som en rar drøm hvor jeg tenker; «skjedde det?», forteller hun i et intervju med The New Yorker, ifølge People.

Videre hevder 32-åringen at Pitt ikke skal ha visst om all medieoppmerksomheten rundt dem.

- Han visste ingenting. Og det er så morsomt. Men det er fordi han ikke leser all den dritten, påstår hun og fortsetter:

- Jeg fortalte ham: «Du vet at alle tror at vi dater? Folk følger etter meg». Da svarte han: «Beklager. Slikt skjer hvis du henger sammen med meg». Han hadde ikke peiling på hva som skjedde.

OVERRASKELSE: Det blir tårer og klemming når superstjerna Brad Pitt overrasker sin venn og stylist gjennom 30 år, Jean. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Shawkat forklarer også at hun selv mislikte all oppmerksomheten sterkt. Til tross for at hun startet skuespillerkarrieren allerede som 12-åring, så har hun aldri tidligere måtte forholde seg til paparazzifotografer.

- Selvfølgelig så var det ideen om at jeg var romantisk involvert med en eldre hvit mann som ga meg mest oppmerksomhet. Ikke min 20 år lange karriere. Det er det som irriterer meg, deler hun i intervjuet, ifølge nettstedet.

«Ingenting er sant»

I elleve år var Brad Pitt og Angelina Jolie (46) et av Hollywoods heteste par. Sammen har de barna Maddox (20), Pax (18), Zahara (16), Shiloh (15) og tvillingene Knox og Vivienne (13).

I 2016 kom imidlertid sjokknyheten om at duoen skulle skilles, og i etterkant av bruddet har seksbarnsfaren blitt koblet til blant annet en MIT-professor, en spirituell healer, eksen Jennifer Aniston (52), Kate Hudson (42), og nevnte skuespillerkollega Alia Shawkat.

BRUDD FOR KJENDISENE: 2021 har vært året der en rekke norske og internasjonale kjendiser har gjennomgått et brudd. Video: Kine Falch Vis mer

- Jeg vet ikke hvor mange kvinner de sier at jeg har datet de siste to eller tre årene, men ingenting av det er sant, fortalte han selv i et intervju med New York Times for to år siden.

Videre bekreftet Oscar-vinneren det Shawkat påstår i The New Yorker-intervjuet, at han sluttet å lese om seg selv i 2004.

- Ikke bare anmeldelser. Jeg mener alle magasinene på legekontoret. Fordi noe av det ville ha hoppet rundt i hodet som en rotte i skallen min. Det ville vært der og påvirket noen av mine avgjørelser og valg i jobben og livet, sa han.

LES OGSÅ: Røper ny kjæreste etter vond skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer