Alec Baldwin og Nikki Reed

- Han visste at hun var 16 år

Alec Baldwin beskyldes for løgn etter pikante scener med mindreårig kollega.

LYVER HAN?: Visste Alec Baldwin at den unge Nikki Reed var under den seksuelle lavalderen da de spilte inn «Mini’s First Time» i 2006? I sine memoarer hevder Hollywood-skuespilleren at han ikke visste, men det kaller produset Dana Brunetti for løgn. Foto: Skjermdump
LYVER HAN?: Visste Alec Baldwin at den unge Nikki Reed var under den seksuelle lavalderen da de spilte inn «Mini’s First Time» i 2006? I sine memoarer hevder Hollywood-skuespilleren at han ikke visste, men det kaller produset Dana Brunetti for løgn. Foto: Skjermdump Vis mer

Alec Baldwin blir beskyldt for å lyve i sin memoarbok, «Nevertheless», der han blant annet forteller om innspillingen av filmen «Mini’s First Time».

Boken ble lansert denne uken.

I filmen spiller han mot tenåringsjenta Nikki Reed. I boken hevder han at han ikke visste at hun var under den seksuelle lavalderen, som er 18 år i California, da innspillingen fant sted, skriver Huffington Post.

Ble rasende

Nikki Reed, som da var 16 år, spiller i filmen en ungdomsskolejente som kjeder seg og som spriter opp tilværelsen med å sjekke ut sin seksualitet. En av dem hun forsøker seg på, er Baldwin, som spiller stefaren hennes i filmen.

MEMOARER: Alec Baldwin presenterte denne uke sine memoarer, «Nevertheless». Foto: NTB Scanpix
MEMOARER: Alec Baldwin presenterte denne uke sine memoarer, «Nevertheless». Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jeg var førtisju år, og det falt meg aldri inn å spørre hvor gammel Nikki Reed var».

«Da jeg fant ut av dette - etter at filmen var ferdig innspilt, ble jeg rasende på produsenten», skriver Hollywood-skuespilleren i boka.

Hevder Baldwin lyver

Hollywood-produsent Dana Brunetti hevder at Alec Baldwin visste at Nikki Reed var mindreårige da de filmet «Mini’s First Time» i 2006.

Dana Brunetti er en av produsentene bak «House of Cards», «The Social Network» og «Fifty Shades of Grey».

I en rekke Twitter-meldinger hevder Brunetti at Baldwin visste at Reed var 16 år - og at han dermed lyver om forholdet i sin nye bok om livet i Hollywood.

Brunetti var der

PARODI: Det siste halvåret har Alec Baldwin fått mye oppmerksomhet for sin parodi av president Trump i Saturday Night Live. Her med Kate McKinnon som Trumps rådgiver, Kellyanne Conway. Foto: NTB Scanpix
PARODI: Det siste halvåret har Alec Baldwin fått mye oppmerksomhet for sin parodi av president Trump i Saturday Night Live. Her med Kate McKinnon som Trumps rådgiver, Kellyanne Conway. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har fått meldinger av tre andre som var på filmsettet, som bekrefter at Baldwin visste hvor gammel Reed var, skriver Brunetti på Twitter.

I Twitter-meldingene sier Brunetti at han kunne latt det passe, hvis han bare hadde hevdet at han ikke visste hennes alder.

- Men når han skriver i boka han han først fikk vite det etterpå og påstår at han kjeftet på produsentene, jeg var nemlig en av dem, så sier jeg ifra. For å oppsummere: Alec Baldwin visste at Nikki Reed var 16 år, skriver Brunetti på Twitter.

Familie

På under fire år har skuespiller Alec Baldwin (59) blitt far til tre, datteren Carmen (3) og sønnene Rafael (1) og Leonardo (sju mnd.).

Men selv om Baldwin i dag stadig blir omtalt som en familiekjær kar, med sine tre smårollinger og kona Hilaria (33), har det ikke alltid vært slik.

I 2007 skapte han overskrifter av et helt annet slag, da en talemelding som ble lagt igjen til hans den gang 11 år gamle datter, Ireland (21), ble sluppet på nett.

Han skjelte ut datteren fordi hun ikke hadde dukket opp på en avtale med ham, og kalte henne blant annet for «en frekk, tankeløs gris» i den lange, rasende beskjeden.

- Såret henne permanent

Under et intervju med programmet «Good Morning America», åpner han seg nå om skandalen, og sier at han fremdeles i dag blir kritisert for det som skjedde.

– Jeg får det slengt i ansiktet hver dag. Det finnes mennesker som dømmer meg eller angriper meg, og som bruker det som skjedde som en konstant spydspiss, sier Baldwin.

– Det er som en sårskorpe man aldri blir kvitt, fordi andre mennesker pirker på den hele tiden. Det såret datteren min permanent.

LES OGSÅ: Jonas Oftebro dukket opp på rød løper med ny kjæreste