VÅKER OVER EKSEN: Da Khloé Kardashian snakket til eksmannen like før helgen skal han ha reagert for første gang siden han havnet i koma på tirsdag.  Foto: Ap
VÅKER OVER EKSEN: Da Khloé Kardashian snakket til eksmannen like før helgen skal han ha reagert for første gang siden han havnet i koma på tirsdag. Foto: ApVis mer

- Han viser store tegn på forbedring

Lamar Odom er ute av koma og puster på egenhånd.

SEOGHØR.NO: Basketballspiller Lamar Odom (35) er ute av koma og puster på egenhånd. Det melder nettstedet TMZ.

- Lamar Odom viser store tegn på forbedring de siste 24 timene og puster nå på egenhånd, skriver nettsiden.

Lørdag kveld skal den tidligere Los Angeles Lakers-spilleren ha kommunisert både fysisk og verbalt med flere leger. Likevel er Khloé Kardashians eksmann langt utenfor fare og flere organer kan svikte.

- Det er de beste 24 timene for ham så langt, oppsummerer en kilde til TMZ.

Funnet bevisstløs på bordell

Odom ble tirsdag funnet bevisstløs på bordellet «Dennis Hof's Love Ranch» i Nevada. Odom skal ha ankommet bordellet lørdag og festet med jentene i dagevis, sier en kilde som oppholdt seg på stedet.

PÅ BORDELL: Basketballspilleren ble funnet bevisstløs på et bordell tirsdag.  Foto: wenn.com
PÅ BORDELL: Basketballspilleren ble funnet bevisstløs på et bordell tirsdag. Foto: wenn.com Vis mer

En rekke ulike piller og medikamenter ble funnet i Odoms kropp. Han ble fraktet til sykehus i all hast og lå i koma frem til fredag.

NBA-spilleren giftet seg med Khloe Kardashian (31) høsten 2009, men bare fire år senere var bruddet et faktum. Årsaken til skilsmissen var at NBA-proffen slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg. Nå skal Khloé være utrøstelig og har ikke forlatt eks-mannens side siden hun ankom sykehuset tirsdag.

Delte bilde av Lamar

Også Khloés berømte søstre Kim, Kourtney, Kendall og Kylie har besøkt Lamar på sykehuset. Søndag kommenterte Kim Kardashian svogerens tilstand for første gang da hun delte et bilde på Instagram.

- Jeg har tro på deg. Jeg har tro på bønn og positiv energi. Takk for alle bønnene. Jeg er så glad for at Kendall og jeg fikk deg til å smile i dag, Lammy. Gud er god, skriver Kim under bildet.

LES OGSÅ: - Khloé Kardashian er utrøstelig

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.