- Han virket eplekjekk og høy på seg selv

Det var ikke bare enkelt for Atle Pettersen å få sin nåværende kjæreste med på date...

LYKKELIGE: Atle Pettersen og TV 2-journalist Cathrine Eide har vært et par i omtrent to år, selv om hun var skeptisk til artisten og TV-stjernen da de to først møttes under «Skal vi danse»-innspillingen i 2011.  Foto: Se og Hør
LYKKELIGE: Atle Pettersen og TV 2-journalist Cathrine Eide har vært et par i omtrent to år, selv om hun var skeptisk til artisten og TV-stjernen da de to først møttes under «Skal vi danse»-innspillingen i 2011. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar i fjor kunne Se og Hør avsløre at «Stjernekamp»-aktuelle Atle Pettersen (24) hadde falt for TV 2-journalist Cathrine Eide (24).

Cathrine, som jobbet som reporter for «Skal vi danse» da «X Factor»-kjekkasen vant dansekonkurransen i 2011, avslører overfor VG at hun først var skeptisk til artisten.

- Jeg trengte en god og sterk overbevisning fra venninnene mine for at jeg skulle si ja til en date med Atle.

- Jeg syntes han virket eplekjekk og høy på seg selv, og jeg var ikke så interessert i å finne ut om det stemte, forteller hun leende til avisen i dag.

Hun og Pettersen, som lørdag kveld prøver seg med en countrylåt i sangkonkurransen «Stjernekamp» på NRK1, er i dag lykkelige samboere.

- Hun betyr alt for meg. Det er veldig deilig å ha Cathrine, hun er veldig støttende og siden hun har jobbet i underholdningsbransjen har hun stor forståelse for arbeidet mitt, skryter Atle Pettersen fornøyd til VG.

«Stjernekamp» sendes på NRK1 lørdag klokken 20.20.

LES OGSÅ: Brøt den syv år lange forlovelsen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer