- Han virket eplekjekk og høy på seg selv

Det var ikke bare enkelt for Atle Pettersen å få sin nåværende kjæreste med på date...

LYKKELIGE: Atle Pettersen og TV 2-journalist Cathrine Eide har vært et par i omtrent to år, selv om hun var skeptisk til artisten og TV-stjernen da de to først møttes under «Skal vi danse»-innspillingen i 2011.  Foto: Se og Hør
LYKKELIGE: Atle Pettersen og TV 2-journalist Cathrine Eide har vært et par i omtrent to år, selv om hun var skeptisk til artisten og TV-stjernen da de to først møttes under «Skal vi danse»-innspillingen i 2011. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar i fjor kunne Se og Hør avsløre at «Stjernekamp»-aktuelle Atle Pettersen (24) hadde falt for TV 2-journalist Cathrine Eide (24).

Cathrine, som jobbet som reporter for «Skal vi danse» da «X Factor»-kjekkasen vant dansekonkurransen i 2011, avslører overfor VG at hun først var skeptisk til artisten.

- Jeg trengte en god og sterk overbevisning fra venninnene mine for at jeg skulle si ja til en date med Atle.

- Jeg syntes han virket eplekjekk og høy på seg selv, og jeg var ikke så interessert i å finne ut om det stemte, forteller hun leende til avisen i dag.

Hun og Pettersen, som lørdag kveld prøver seg med en countrylåt i sangkonkurransen «Stjernekamp» på NRK1, er i dag lykkelige samboere.

- Hun betyr alt for meg. Det er veldig deilig å ha Cathrine, hun er veldig støttende og siden hun har jobbet i underholdningsbransjen har hun stor forståelse for arbeidet mitt, skryter Atle Pettersen fornøyd til VG.

«Stjernekamp» sendes på NRK1 lørdag klokken 20.20.

LES OGSÅ: Brøt den syv år lange forlovelsen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer