- Han virket eplekjekk og høy på seg selv

Det var ikke bare enkelt for Atle Pettersen å få sin nåværende kjæreste med på date...

LYKKELIGE: Atle Pettersen og TV 2-journalist Cathrine Eide har vært et par i omtrent to år, selv om hun var skeptisk til artisten og TV-stjernen da de to først møttes under «Skal vi danse»-innspillingen i 2011.  Foto: Se og Hør
LYKKELIGE: Atle Pettersen og TV 2-journalist Cathrine Eide har vært et par i omtrent to år, selv om hun var skeptisk til artisten og TV-stjernen da de to først møttes under «Skal vi danse»-innspillingen i 2011. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: I januar i fjor kunne Se og Hør avsløre at «Stjernekamp»-aktuelle Atle Pettersen (24) hadde falt for TV 2-journalist Cathrine Eide (24).

Cathrine, som jobbet som reporter for «Skal vi danse» da «X Factor»-kjekkasen vant dansekonkurransen i 2011, avslører overfor VG at hun først var skeptisk til artisten.

- Jeg trengte en god og sterk overbevisning fra venninnene mine for at jeg skulle si ja til en date med Atle.

- Jeg syntes han virket eplekjekk og høy på seg selv, og jeg var ikke så interessert i å finne ut om det stemte, forteller hun leende til avisen i dag.

Hun og Pettersen, som lørdag kveld prøver seg med en countrylåt i sangkonkurransen «Stjernekamp» på NRK1, er i dag lykkelige samboere.

- Hun betyr alt for meg. Det er veldig deilig å ha Cathrine, hun er veldig støttende og siden hun har jobbet i underholdningsbransjen har hun stor forståelse for arbeidet mitt, skryter Atle Pettersen fornøyd til VG.

«Stjernekamp» sendes på NRK1 lørdag klokken 20.20.

LES OGSÅ: Brøt den syv år lange forlovelsen