- Han ville vært veldig misunnelig

«Hver gang vi møtes»-Øystein Dolmen om sin avdøde kollega Gustav Lorentzen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Øystein Dolmen er en av de åtte artistene som medvirker i den nye TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes».

Dolmen var en del av den populære duoen «Knutsen og Ludvigsen» sammen med Gustav Lorentzen, som døde 62 år gammel 21. april 2010.

Nå tolkes «Knutsen og Ludvigsen»-sangene av Halvdan Sivertsen, Bertine Zetliz, Elvira Nicolaysen, Jan Eggum, Vinni og Anne Grete Preus, og for Dolmen bød dette på sterke opplevelser.

- Det var fenomenalt. Det var flere av versjonene som var sånn at jeg bøyer meg i støvet og skulle ønske at vi hadde fått det til like bra selv, sier Øystein Dolmen til Seher.no.

Og Dolmen er sikker på at hans avdøde kollega ville ha vært henrykt over å høre deres gamle låter i ny drakt.

- Han ville helt sikkert hoppet av begeistring, akkurat som jeg har gjort. Og så ville han ha vært veldig misunnelig over at jeg fikk lov til å være med, og ikke han, sier Dolmen spøkefullt til Seher.no.

Like etter premieren av «Hver gang vi møtes» gikk rapperen Vinnis tolkning av Halvdan Sivertsens «Sommerfuggel i vinterland» rett til topps på iTunes-listen. Og det var nettopp Vinnis tolkning av en «Knutsen og Ludvigsen»-låt som imponerte Dolmen aller mest.

- Den som var mest spesiell og som overrasket meg mest var Vinni sin. Han er rapper og gjør noe helt annet av sangene enn originalen. Hans versjon av «God morgen, Norge» var helt utrolig. Jeg reagerte med stor begeistring og sang med fra første øyeblikk, sier Dolmen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Slik har du aldri hørt Halvdan og Vinni før 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer