- Han ville knuse TV-kameraet vårt

Det ble høydramatisk da Anne-Kat. Hærlands kollega sparket utenlandske menn i rumpa under TV-innspillingen ... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Anne-Kat. Hærlands (40) nye show "Anne-Kat" hadde premiere på TVNorge forrige uke. Tirsdag er det klart for en ny runde.

Med seg på laget har den munnrappe komikerdronningen med seg Yousef Hadaoui (31), venstreradikale Mìmir Kristjansson (26), samt vestkantsmannen Espen Beranek Holm (52). I tirsdagens episode får TV-seerne se at muslimen Yousef drar ned på Grønland i Oslo for å sparke folk i rumpa.

Det blir dramatisk når flere av de utenlandske mennene som blir sparket, går løs på Yousef og kamerateamet.

- Jeg prøvde å forberede meg best mulig kvelden før, ved å tenke at det godt kunne hende at jeg fikk meg et par "på trynet". Jeg forberedt meg på det verste, sier Yousef Hadaoui til Seoghør.no.


Bakgrunnen for innslaget var Ylvis-brødrenes Bård og Vegard Ylvisåkers rumpestunt mot nordmenn - som etter Yousefs mening reagerer oppsiktsvekkende lite på "et spark bak" sånn helt uten videre.

31-åringen visste imidlertid at stuntet kunne bli stygt, så han tok derfor med seg noen kamerater under innspillingen.

- Ja, jeg var så pinglete at jeg tok med meg et par, tre kamerater i tilfelle jeg skulle bli slått helseløs. Kamerater som er tidligere bråkmakere, men som har vokst og fått seg en karriere.

- På slutten, når politiet dukket opp, måtte de selv også bryte inn, forteller han.


Ifølge Yousef, måtte han tåle slag mot både overkropp, mage og rumpe.

- Men det første sparket var det verste! Og han vi har sladdet ansiktet til - han ville knuse TV-kameraet vårt.

- Jeg prøvde å forklare ham at vi laget et innslag til et underholdningsshow, men det var ingen bjeller som ringte. Han trodde jeg bare var ute etter bråk, sier Hadaoui til Seoghør.no.

Tirsdag er det klart for en ny runde med Anne-Kat. Programmet ser du på TVNorge klokka 21.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!LES OGSÅ: Dette ble for mye for TVNorge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer