STØTTE: Maria Haukaas Mittet forteller til Kamille at ektemannen Hans Marius Hoff Mittet ga henne klar beskjed om å få hjelp med selvtillitsproblemene, eller fikse det selv. Foto: Stella Pictures
STØTTE: Maria Haukaas Mittet forteller til Kamille at ektemannen Hans Marius Hoff Mittet ga henne klar beskjed om å få hjelp med selvtillitsproblemene, eller fikse det selv. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han ville ikke ha en kjæreste som hatet seg selv

Artist Maria Haukaas Mittet fikk streng beskjed av mannen å ta seg sammen på selvtillitsfronten - nå stråler hun mer enn noen gang.

SEOGHØR.NO: I oktober-utgaven av damebladet Kamille stiller fem kjente kvinner opp i bare undertøyet, med budskapet om at kropp er topp - uansett fasong.

Artist Maria Haukaas Mittet (35) er en av dem, men til magasinet forteller hun at det ikke alltid er sånn at hun er komfortabel med sitt eget utseende:

«I dårlige perioder har jeg lett for å gå løs på mitt ytre og tenke at jeg føler meg drit fordi jeg ser slik eller sånn ut. Det er den barnslige idiotdelen av meg, som jeg sannsynligvis aldri blir kvitt. Det irriterer meg, for jeg vet at jeg er smartere enn fjortisen i hodet mitt som sier: «Bare du blir tynnere Maria, da...». Heldigvis dreper fornuften etter hvert slike tanker», forteller hun til Kamille.

Økonomisk krise

Nylig åpnet 35-åringen opp i Dagbladet Magasinet om den tøffe perioden på midten av 2000-tallet, da hun og ektemannen Hans Marius Hoff Mittet (37) slet økonomisk på hjemmebane, som følge av en nedgangsperiode i karrieren hennes.

Presset gjorde noe med den sjarmerende sangfuglen fra Finnsnes, og selvtilliten dalte.

Til Kamille utdyper hun:

«I 2006 var det meste pyton. Til slutt ga Hans Marius beskjed om at jeg enten måtte skaffe meg hjelp, eller fikse det selv. For han ville ikke ha en kjæreste som hatet seg selv. Yoga ble løsningen for meg. Etter et par-tre måneder hadde jeg det bedre».

MORO: I 2010 var Maria Haukaas Mittet med i «Skal vi danse» på TV 2. Hun og dansepartner Aasmund Grinaker havnet på en solid fjerdeplass. Foto: Stella Pictures
MORO: I 2010 var Maria Haukaas Mittet med i «Skal vi danse» på TV 2. Hun og dansepartner Aasmund Grinaker havnet på en solid fjerdeplass. Foto: Stella Pictures Vis mer

Siden har 35-åringen, som startet karrieren som barnestjerne i «Annie»-musikalen, gjort suksess i alt fra «Skal vi danse» til Eurovision Song Contest.

Artistparet seg i en romantisk seremoni i Bygdøy kirke i 2010, og tre år senere ble lille Wilhelm født.

De andre kjendisdamene som stiller opp i Kamille er artistene Hanne Sørvaag (34) og Marthe Valle (31), standup-komiker Dora Thorhallsdottir (41) og hennes kunstnersøster Bjørg Thorhallsdottir (40).

Er du fornøyd med kroppen din? (Avsluttet)

Stem under!

 

LES OGSÅ: - Kroppen min ser bedre ut nå

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.