- Han ville ikke ha en kjæreste som hatet seg selv

Artist Maria Haukaas Mittet fikk streng beskjed av mannen å ta seg sammen på selvtillitsfronten - nå stråler hun mer enn noen gang.

STØTTE: Maria Haukaas Mittet forteller til Kamille at ektemannen Hans Marius Hoff Mittet ga henne klar beskjed om å få hjelp med selvtillitsproblemene, eller fikse det selv. Foto: Stella Pictures
STØTTE: Maria Haukaas Mittet forteller til Kamille at ektemannen Hans Marius Hoff Mittet ga henne klar beskjed om å få hjelp med selvtillitsproblemene, eller fikse det selv. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober-utgaven av damebladet Kamille stiller fem kjente kvinner opp i bare undertøyet, med budskapet om at kropp er topp - uansett fasong.

Artist Maria Haukaas Mittet (35) er en av dem, men til magasinet forteller hun at det ikke alltid er sånn at hun er komfortabel med sitt eget utseende:

«I dårlige perioder har jeg lett for å gå løs på mitt ytre og tenke at jeg føler meg drit fordi jeg ser slik eller sånn ut. Det er den barnslige idiotdelen av meg, som jeg sannsynligvis aldri blir kvitt. Det irriterer meg, for jeg vet at jeg er smartere enn fjortisen i hodet mitt som sier: «Bare du blir tynnere Maria, da...». Heldigvis dreper fornuften etter hvert slike tanker», forteller hun til Kamille.

Økonomisk krise

Nylig åpnet 35-åringen opp i Dagbladet Magasinet om den tøffe perioden på midten av 2000-tallet, da hun og ektemannen Hans Marius Hoff Mittet (37) slet økonomisk på hjemmebane, som følge av en nedgangsperiode i karrieren hennes.

Presset gjorde noe med den sjarmerende sangfuglen fra Finnsnes, og selvtilliten dalte.

Til Kamille utdyper hun:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer