- Han ville ha flere menn samtidig

John Travoltas mangeårige elsker avslører alt om den hemmelige affæren.

HEMMELIG AFFÆRE: John Travolta skal i flere år ha hatt et hemmelig homofilt forhold til en av pilotene sine.  Foto: All Over Press
HEMMELIG AFFÆRE: John Travolta skal i flere år ha hatt et hemmelig homofilt forhold til en av pilotene sine. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den siste tiden har flere menn stått frem og hevdet at de skal ha hatt seksuelle opplevelser med John Travolta. Flere av dem har gått til søksmål mot skuespilleren og søker erstatning for det de mener er seksuell trakassering. 

Travolta er en erfaren pilot, og skal i mange år ha hatt et forhold til en av medpilotene sine, Doug Gotterba (62), som nå står frem med sin historie. 

Til bladet National Enquirer forteller han blant annet at Hollywoodstjernen hadde en enorm seksuell apetitt. Travolta skal også ha likt å ha sex med flere menn samtidig og ønsket å spille inn en sexvideo.  

«Grease»-stjernen forførte Gotterba under et opphold på et hotell i California. 

- Vi hadde en fantastisk middag med god vin og jeg fikk følelsen av at han forførte meg. Da vi gikk fra restauranten spurte han om jeg ville ha en massasje. Han masserte meg og det ble til noe annet, sier Gotterba til ukebladet National Enquirer ifølge Radaronline.
 
62-åringen synes skuespilleren var en god elsker.

- John var øm, men veldig lidenskapelig. Neste dag sa han at han hadde hatt en flott kveld.  

Forholdet deres fortsatte i en lang periode frem til 1992, rett etter at Travolta giftet seg med Kelly Preston, som han har to barn sammen med. 

- Jeg spurte om han nå foretrakk menn eller kvinner, og han sa «Jeg liker fortsatt menn».  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ber om unnskyldning for homouttalelsene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer