FINALEKLARE: Metal-bandet "Keep of Kalessin" og Maria Haukaas Storeng er klare for den norske finalen i MGP som finner sted i Oslo i mai. Foto: Seher.no/Anders Myhren
FINALEKLARE: Metal-bandet "Keep of Kalessin" og Maria Haukaas Storeng er klare for den norske finalen i MGP som finner sted i Oslo i mai. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Han ville følt seg i veien

Maria Haukaas Storeng synes det er like greit at kjæresten ikke var tilstede under MGP-delfinalen.

ØRLAND (SEHER.NO): Fredag var det duket for første delfinale i Melodi Grand Prix 2010, hvor syv håpefulle artister kjempet om finaleplass i den norske finalen i Oslo i mai.

Like før klokken 21.00 ble det klart at Maria Haukaas Storeng og metal-bandet "Keep of Kalessin" gikk rett videre til Oslo Spektrum og til finalen i Melodi Grand Prix 2010.

Dette blir andre gang Maria deltar i en norsk MGP-finale, men til Seher.no sier hun at det ikke var forventet.

- Jeg er umåtelig takknemlig. Jeg hadde ikke forventet det. Fy Fader så artig det var!

Senja-jenta sier at sekundene før resultatet ble klart var så nervepirrende at hun rett og slett ble kvalm.

- Jeg var så svett i hendene der jeg sto. Duken på bordet var helt våt! Pulsen gikk i hundre, og jeg ble kvalm, forteller hun til Seher.no.

Seiersfesten foregår imidlertid uten forloveden ved sin side...

Marias kjæreste, Hans Marius Hoff Mittet, var ikke tilstede under delfinalen fredag ettersom han var opptatt med en teateroppsetning, men det synes artisten er helt greit.

- Han ville følt seg i veien. Så det er kanskje like greit at han følger med på TV, sier hun til Seher.no.

For metal-bandet "Keep of Kalessin" var finaleplassen en stor overraskelse, og trønderne forteller at det føles helt fantastisk.

- Dette er helt ufattelig. Vi hadde overhodet ikke forventet det, selv om vi hadde et lite håp om sistesjansen. Dette må bety at nordmenn har fått smaken for metall, og at de er glade i pyro og eksplosjoner!

Bjørn Johan Muri og Gaute Ormåsen ble sendt til sistesjansen i Sarpsborg, og dermed er MGP-leken over for Lene Alexandra Øien, Elisabeth Carew og Johnny Hide.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: MGP-designer: - Sjokkert av behandlingen fra NRK