- Han ville betale for homosex

Massasjeterapeut hevder skuespilleren John Travolta kom med frekke tilbud.

<strong>NY SKANDALE:</strong> En amerikansk massasjeterapeut hevder John Travolta prøvde å betale ham for sex.  Foto: All Over Press
NY SKANDALE: En amerikansk massasjeterapeut hevder John Travolta prøvde å betale ham for sex. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Homseryktene har svirret rundt skuespilleren John Travolta (58) siden han slo igjennom som discodanser i 1970-tallsfilmen «Saturday Night Fever».

Nå har stjernen igjen havnet midt i en pikant skandale. Ifølge det amerikanske bladet The National Enquirer skal skuespilleren ha prøvd å kjøpe sex av en mannlig massasjeterapeut.

Travolta skal ifølge bladet  ha kontaktet ham anonymt på nettstedet Craigslist i januar og de to avtalte å møtes. Stjernen hentet terapeuten i en sort Lexus på Sunset Boulevard og kjørte ham til hotellet Beverly Hilton der han skal ha tilbudt ham 1200 kroner for sex.

- Han prøvde å betalte meg for sex og det var veldig klart at John Travolta ville ha meg til å utføre en seksuell handling på ham og at han ville betale for det, sier kilden til The National Enquirer ifølge perezhilton. 

Massasjeterapeuten hevder han nektet å gjøre det, og skuespilleren skal da ha fristet ham med en trekant. Hvem tredjeparten skulle være, vil han ikke avsløre.

Travolta har et av de lengste ekteskapene i Hollywood og har vært gift med skuespiller Kelly Preston i hele 21 år. Sammen har de barna Ella Blue (12) og Benjamin (1). Sønnen Jett som døde under tragiske omstendigheter i 2010.

Skuespillerens venn - «Star Wars»-stjernen Carrie Fisher - har tidligere fortalt pressen at Travolta er homofil, noe som skal ha gjort ham rasende.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem sin bare skalle   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer