- Han vil vinne henne tilbake

Ashton Kutcher er desperat etter å få en siste sjanse etter utro-skandalen.

<strong>EN SISTE SJANSE:</strong> Ashton Kutcher håper på å vinne tilbake Demi Moore, etter at han angivelig var utro med en 23 år gammel kvinne. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Papixs
EN SISTE SJANSE: Ashton Kutcher håper på å vinne tilbake Demi Moore, etter at han angivelig var utro med en 23 år gammel kvinne. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Papixs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ekteskapet mellom filmstjernene Ashton Kutcher og Demi Moore har vært på gyngende grunn etter at 23 år gamle Sara Leal hevdet hun hadde hatt en affære med Kutcher.


Det er tidligere hevdet at Moore nå gjør seg klar til å skille seg fra ektemannen. Men mens hun blir tynnere og tynnere etter utroskapsskandalen, ønsker Kutcher en siste sjanse til å vinne henne tilbake.

- Ashton føler seg helt forferdelig etter måten han behandlet Demi på. Hun gikk fra sint til såret til dypt deprimert. Så han har fortalt henne at han satt oppe en hel natt og skrev en lang liste over hvordan han kan forbedre seg som ektemann, forteller en kilde til Now Magazine.

Det skal Moore ha satt pris på. Men likevel vet hun ikke om det er nok til å gi Ashton en sjanse til.

- Demi fortalte meg at hun gråt da hun leste listen. Men hun vet ikke helt om det er nok til å tilgi ham.

Ifølge kilden angrer Kutcher svært mye på det han har gjort mot kona.

- Han håper Demi vil gi ham en siste sjanse. Han prøver å vise henne hvor mye han angrer på å ha såret henne. Men hun er usikker på om hans løfter er nok.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nekter å fjerne gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer