Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

- Han vil trolig ikke komme hjem

Paret skaper overskrifter om både ektepakt og julefeiring.

EKTEPAKT: Kjendissønnen Brooklyn Beckham og milliardærdatteren Nicola Peltz kommer begge fra familier som har nok til salt i grøten. Nå skal de ha tatt beslutningen om å inngå en ektepakt. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
EKTEPAKT: Kjendissønnen Brooklyn Beckham og milliardærdatteren Nicola Peltz kommer begge fra familier som har nok til salt i grøten. Nå skal de ha tatt beslutningen om å inngå en ektepakt. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendissønnen Brooklyn Beckham (21) og hans utkårede Nicola Peltz (25) fikk massiv oppmerksomhet da de gikk ut med nyheten om at de hadde forlovet seg i sommer.

Siden den gang har paret blitt hyppig omtalt i pressen, og enkelte medier har spekulert på om de allerede har giftet seg, mens andre har hevdet at bryllupet skal stå neste år.

Hittil har Brooklyn og Nicola verken avkreftet eller bekreftet påstandene.

Verner om formuen

Men nå har det imidlertid kommet nye detaljer om paret, og ifølge en kilde til The Sun har Brooklyn og Nicola signert en såkalt ektepakt, eller «prenuptial agreement», for å beskytte formuene sine.

De begge kommer fra velstående familier, og ifølge avisen er Brooklyns foreldre, David (45) og Victoria Beckham (46), verdt mer enn 335 millioner britiske pund. Nicolas milliardærfar Nelson Peltz (78) har angivelig en estimert formue på 1,1 milliarder britiske pund.

Dette er summer på henholdsvis drøye 3,9 milliarder og 12, 8 milliarder norske kroner. Så det er ingen tvil om at det er mye penger i bildet.

Kilden forteller til avisen at til tross for at en ektepakt ikke er det mest romantiske, er det veldig vanlig i USA, og i Nicolas familie skal alle ha en ektepakt med sine partnere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer