Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

- Han vil trolig ikke komme hjem

Paret skaper overskrifter om både ektepakt og julefeiring.

EKTEPAKT: Kjendissønnen Brooklyn Beckham og milliardærdatteren Nicola Peltz kommer begge fra familier som har nok til salt i grøten. Nå skal de ha tatt beslutningen om å inngå en ektepakt. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
EKTEPAKT: Kjendissønnen Brooklyn Beckham og milliardærdatteren Nicola Peltz kommer begge fra familier som har nok til salt i grøten. Nå skal de ha tatt beslutningen om å inngå en ektepakt. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendissønnen Brooklyn Beckham (21) og hans utkårede Nicola Peltz (25) fikk massiv oppmerksomhet da de gikk ut med nyheten om at de hadde forlovet seg i sommer.

Siden den gang har paret blitt hyppig omtalt i pressen, og enkelte medier har spekulert på om de allerede har giftet seg, mens andre har hevdet at bryllupet skal stå neste år.

Hittil har Brooklyn og Nicola verken avkreftet eller bekreftet påstandene.

Verner om formuen

Men nå har det imidlertid kommet nye detaljer om paret, og ifølge en kilde til The Sun har Brooklyn og Nicola signert en såkalt ektepakt, eller «prenuptial agreement», for å beskytte formuene sine.

De begge kommer fra velstående familier, og ifølge avisen er Brooklyns foreldre, David (45) og Victoria Beckham (46), verdt mer enn 335 millioner britiske pund. Nicolas milliardærfar Nelson Peltz (78) har angivelig en estimert formue på 1,1 milliarder britiske pund.

Dette er summer på henholdsvis drøye 3,9 milliarder og 12, 8 milliarder norske kroner. Så det er ingen tvil om at det er mye penger i bildet.

Kilden forteller til avisen at til tross for at en ektepakt ikke er det mest romantiske, er det veldig vanlig i USA, og i Nicolas familie skal alle ha en ektepakt med sine partnere.

FELLES BESLUTNING: Nicola og Brooklyn skal ha blitt enige om å signere ektepakten. Foto: Splash News / NTB
FELLES BESLUTNING: Nicola og Brooklyn skal ha blitt enige om å signere ektepakten. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Beslutningen om å inngå en ektepakt skal være en felles beslutning.

- Han (Brooklyn, journ.anm.) har hatt opplevelser med at jenter har vært desperate etter å få Beckham-navnet, så de er glade for at Nicola elsker Brooklyn for den han er, uttaler kilden, og legger til at Nicola uansett ikke trenger Brooklyns penger da hun selv har sin egen suksessfulle karriere.

- Det er ikke komplisert. Hvis de skulle skille lag vil begge gå ut av det med formuen de kom inn med i ekteskapet, legger kilden til.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Hindres av pandemien

Paret bor for tiden i USA, og hadde angivelig store planer om å tilbringe julen med både Brooklyns familie i Storbritannia, og med Nicolas familie i USA. Dette står nå i fare for å ikke bli noe av grunnet pandemien, ifølge en kilde til Heat Magazine, gjengitt av The Sun.

Victoria Beckham skal være knust over å ikke få sønnen hjem.

- Brooklyn vil sannsynligvis ikke komme hjem da han må være i karantene i to uker når han kommer til Storbritannia, og to uker når han returnerer til USA, noe som er problematisk, forklarer en kilde til Heat Magazine, gjengitt av The Sun.

KNUST: Victoria Beckham skal være helt knust over at sønnen Brooklyn ikke kommer seg hjem i løpet av julen. Foto: Nick Harvey / REX / NTB
KNUST: Victoria Beckham skal være helt knust over at sønnen Brooklyn ikke kommer seg hjem i løpet av julen. Foto: Nick Harvey / REX / NTB Vis mer

- Opprinnelig var planen at Brooklyn og Nicola skulle feire jul i USA med Peltz-familien, og deretter fly til Beckham-familien for å tilbringe juleferien. Men med så mange ruter som er usikre, kommer det til å bli en avgjørelse som blir gjort i siste liten, fortsetter kilden.

Som nevnt har det blitt hevdet at duoen skal gifte seg neste år. Det har tidligere blitt hevdet at Nicola og Brooklyn ønsker seg to bryllup, og at Brooklyns lillesøster Harper (9) skal få æren av å være brudepike, mens lillebrødrene Romeo (18) og Cruz (15) skal være hans forlovere.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Dyre dommer

Det ene bryllupet skal angivelig finne sted i Storbritannia, mens det andre skal holdes i Florida. En kilde har tidligere fortalt til The Sun at Nicola og Brooklyn håper på å gifte seg til sommeren eller høsten neste år.

Nicolas far skal angivelig betale for begge bryllupene, som ifølge flere kilder skal ha en prislapp på fire millioner britiske pund. Det tilsvarer rundt 47, 5 millioner norske kroner.

Victoria Beckham skal hele veien ha hatt et sterkt ønske om å designe bryllupskjolen til sin kommende svigerdatter.

Kilder tett på Nicola og Brooklyn har tidligere uttalt til The Sun at førstnevnte har tenkt på designeren Elie Saab til å designe bryllupskjolen sin, men etter å ha fått flere gaver av Victoria fra hennes egne kolleksjon, skal hun nå ha bestemt seg for å gå for Victoria.

- Victoria ønsker å holde det innad i familien når det kommer til bryllupskjolen, og er overlykkelig over at Nicola er enig, fortsatte kilden.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

LES OGSÅ: Ektepaktens spesielle detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer