- Han vil stjele tilbake Katy Perry

John Mayer skal fortsatt være svært forelsket i sin berømte eks-kjæreste.

- FORTSATT FORELSKET: John Mayer og Katy Perry datet hverandre i flere år, før hun fant lykken med Orlando Bloom. Men Mayer skal fortsatt være forelsket i artistkollegaen. Foto: 247PapsTV / Splash News/All Over
- FORTSATT FORELSKET: John Mayer og Katy Perry datet hverandre i flere år, før hun fant lykken med Orlando Bloom. Men Mayer skal fortsatt være forelsket i artistkollegaen. Foto: 247PapsTV / Splash News/All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før «Fireworks»-sangerinnen Katy Perry (31) fant lykken med «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren Orlando Bloom (39) i 2016, datet hun i flere år artisten John Mayer (38).

Etter to brudd og mye vingling frem og tilbake tok forholdet endelig slutt noen måneder før Katy møtte Orlando.

Men nå ser det ut som John Mayer har lyst til igjen å prøve å kapre Katys hjerte.

Kilder nær «Your Body Is A Wonderland»-sangeren sier til nettsiden Radaronline at 38-åringen fortsatt er forelsket i Katy og vil gjøre alt for å vinne henne tilbake.

- John håper på en gjenforening i løpet av året. Han vil stjele henne tilbake og venter på at hun skal komme løpende tilbake i armene hans.

- Han har ventet på dette en god stund og er veldig tålmodig.

Holder bevisst lav profil

At Katy ser ut til å være lykkelig i forholdet til Orlando Bloom, skal ikke bekymre eks-kjæresten hennes.

LYKKELIGE SAMMEN: Orlando Bloom og Katy Perry viser ingen tegn til at forholdet deres har kjølnet. Her er de sammen på ferie i Frankrike i mai. Foto: Abaca
LYKKELIGE SAMMEN: Orlando Bloom og Katy Perry viser ingen tegn til at forholdet deres har kjølnet. Her er de sammen på ferie i Frankrike i mai. Foto: Abaca Vis mer

- John mener at Orlando ikke er noe mer enn en internasjonal playboy. Han er overbevist om at forholdet mellom Orlando og Katy snart vil kjølne. Han har derfor bevisst holdt en lav profil i det siste, for å gjøre henne nysgjerrig på hva han holder på med.

Hverken Mayer eller Perry har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Før han ble sammen med Katy Perry, datet Mayer blant annet kjendiskvinnene Jessica Simpson og Taylor Swift pluss skuespillerne Jennifer Love Hewitt og Jennifer Aniston.

Avslørt på Adele-konsert

Katy og Orlando ble avslørt som et par da de forlot en Adele-konsert sammen i februar.

Se video her:

Perry har tidligere vært gift med komikeren Russell Brand, mens Orlando Bloom tidligere har vært gift med supermodellen Miranda Kerr, som han også har sønnen Flynn med.

Begge har etter bruddet i 2013 vært åpne om at de fremdeles har et nært forhold, og at de tilbringer mye tid sammen for sønnen.

- Vi er glade i hverandre og bryr oss fremdeles svært mye om hverandre. Vi vil bare at begge skal være lykkelige og vi gjør alt for å opprettholde et nært forhold, har Kerr innrømmet ifølge Daily Mail.

GAMMEL KJÆRLIGHET RUSTER IKKE?: John Mayer skal være overbevist om at Katy vil være tilbake hos ham innen året er omme. Foto: action press/All Over Press
GAMMEL KJÆRLIGHET RUSTER IKKE?: John Mayer skal være overbevist om at Katy vil være tilbake hos ham innen året er omme. Foto: action press/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Her blir superparet tatt på fersken

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer